Seminar over Identification and Access Management (I.A.M.)

Seminar over security in de vorm van gegevensbescherming en netwerkbeveiliging met Pilz’ nieuwe systeem Identification and Access Management (I.A.M.).

In de nieuwe Machineverordening, die in 2027 van kracht gaat, worden nieuwe eisen gesteld aan Safety en Security. Security in de vorm van gegevensbescherming en netwerkbeveiliging zijn twee van de nieuwe speerpunten in deze in heel Europa geldende verordening. Pilz heeft hiervoor Identification and Access Management (I.A.M.) ontwikkeld. Een systeem dat invulling geeft aan Security en Safety. Hierover gaat dit seminar.

Het door Pilz ontwikkelde Identification and Access Management (I.A.M.) biedt Safety en Security in één systeem. Het omvat producten, software en op maat gemaakte oplossingen voor uitdagingen op het gebied van toegangsbeheer en authenticatie. Het systeem geeft invulling op het gebied van werknemersbescherming, aansprakelijkheidsbescherming en onderhoudsbeveiliging (o.a. ongeautoriseerde herstart).

Pilz houdt op dinsdagmiddag 12 september in Vianen het gratis toegankelijke I.A.M. Event. De middag is gevuld met presentaties en demonstraties over I.A.M. in relatie tot de nieuwe Machineverordening en het beter beveiligen van systemen. De focus ligt op de mogelijkheden en waarom het systeem relevant is.

Inschrijven kan onderstaande link: