CNRood test- en meetconferentie

CNRood houdt 4 oktober de jaarlijkse Benelux conferentie over test- en meettechnologie – eerder gehouden door National Instruments (NI-Days) – in Eindhoven. Deelname is gratis. Het [Re]Connect Event zal ook plaatsvinden in Kopenhagen, Göteborg, Oslo en Helsinki.

Het Event wil de kennis vergroten van ingenieurs, onderzoekers en manages die willen meedoen aan de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Dit is wat je kunt verwachten:

  • CNRood en NI presenteren de laatste ontwikkelingen in test- en meettechnologie, waaronder LabView, PXI en het nieuwe NI-TestScale platform.
  • Integration Partners VI Technologies, Averna en Carya Automatisering presenteren hun test- en meetapplicaties, waar ook LabViewtips en -trucs aan te pas zullen komen.
  • Netwerkmogelijkheden.

In de tentoonstellingsruimte toont CNRood de nieuwste apparatuur van NI, Tektronix, Keithley, Delta Elektronika, DataPhysics en meer. Ook Integration Partners tonen hun nieuwste ontwikkelingen en je kunt exposanten je test- en meetproblemen voorleggen.

Het evenement wordt gehost door CNrood, distributeur van NI-producten in de Nordics en de Benelux. Cohosts zijn NI, integratiepartners VI Technologies, Averna en Carya Automatisering en andere test- en meetleveranciers.

Meer informatie en inschrijven www.cnrood.com/techdays