Eurocircuits wint TechAward en Marketing Communicatie Cup

De World of Technology & Science eindigde met een prijzenregen voor PCB-leverancier Eurocircuits. Het bedrijf uit Mechelen (B) won zowel de Marketing Communicatie Cup als de TechAward van de World of Electronics.

De marketingcup is bestemd voor die exposant die per vierkante meter standruimte de meeste bezoekers voor de beurs had weten te werven, bijvoorbeeld via mailingacties of nieuwsbrieven. Opmerkelijk is dat in de top-3 twee bedrijven uit de elektronicabranche staan: Elincom eindigde op plaats 3. Managers Dirk Stans en Hans Zijlstra (respectievelijk Eurocircuits en Elincom) zijn bijzonder trots dat zij meer bezoek binnenhaalden dan de ‘grotere jongens’ uit andere branches.

Stans mocht zich ook nog een tweede huldiging laten welgevallen. Samen met Test-OK ontwikkelde Eurocircuits de eC-test-mate, waarmee een bestukte PCB zonder extra tooling kan worden getest. Beursbezoekers kozen de eC-test-mate als innovatiefste elektronicaontwikkeling, en Hans Roelvink en Dirk Stans kregen daarom de TechAward voor het product – dat al eerder werd bekroond met een Red Dot Award.

De TechAward voor de World of Laboratory ging naar Waters voor de Acquity QDa massadetector, en die voor Industrial Automation en Motion & Drives naar Denios voor The Cube, een brandcompartiment voor de opslag van gevaarlijke stoffen.