Emma Haakman nieuwe projectmanager VOMI

Vomi, de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie, heeft zich per 15 januari versterkt met projectmanager Emma Haakman. Zij gaat de rol overnemen van Yorick Lieffering die eind vorig jaar de overstap maakte naar de Staalfederatie.

Haakman (34) heeft een communicatieachtergrond en werkte de afgelopen zeven jaar in de wereld van brancheorganisaties, laatstelijk als projectmanager bij de vereniging van zelfstandige tankstationondernemers. In die jaren deed ze kennis en ervaring op met het functioneren van verenigingen en het behartigen van de belangen van de verschillende leden.

In haar nieuwe functie als Vomi-projectmanager is zij in dienst van FME en wordt zij onder meer verantwoordelijk voor evenementen, zoals de Safety Day en de Safety Experience Award, en zal zij ondersteuning bieden bij het uitvoeren van het verenigingsmanagement. De aandacht zal zich daarbij concentreren op de kernthema’s van de Vomi: veiligheid, professionalisering, arbeidsmarkt en optimalisatie.