EKB benoemd tot System Integrator of the Year

System integrator EKB is door de Control System Integrators Association (CSIA) verkozen tot System Integrator of the Year 2023. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan 1 van de 500 system integrators uit 35 landen die lid zijn.

Algemeen Directeur Michiel de Lange en Verandermanager Remco Kappert  van EBK met de award
Algemeen Directeur Michiel de Lange (rechts) en Verandermanager Remco Kappert kregen de award tijdens de jaarlijkse CSIA-conferentie in New Orleans.

EKB heeft de titel System Integrator of the Year vooral te danken aan de bijdrage die het heeft geleverd aan de Cybersecuritysectie van het CSIA-handboek, of zoals de CSIA het zelf noemt de CSIA Best Practices and Benchmarks Manual. Het afgelopen jaar heeft het IT-team van EKB veel tijd en energie gestoken in het verbeteren van haar eigen cybersecurity en die van de klanten. Met deze kennis en ervaring heeft het bedrijf geholpen het CSIA-handboek vorm te geven en daarmee de cybersecurity van anderen te verbeteren.

De CSIA is een internationale organisatie voor system integrators wereldwijd. Zij begeleidt haar leden bij het ontwikkelen en verbeteren van hun bedrijfsvoering en projectmanagement. Daarnaast biedt zij een forum voor kennisdeling en promoot zij binnen de industriesector de voordelen van een gecertificeerde system integrator.

EKB was in 2009 het eerste CSIA gecertificeerde bedrijf in Europa. Sindsdien heeft EKB geleidelijk de ISO-9001 certificering vervangen door de CSIA-certificering en is het bedrijf inmiddels 5 keer gehercertificeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *