Edwin de Zeeuw nieuwe directeur Mikrocentrum

Mikrocentrum heeft Edwin de Zeeuw benoemd als algemeen directeur. De Zeeuw brengt ervaring mee uit directierollen in de techniek, foodtech, digitale innovatie en duurzaamheid. 

De Zeeuw zal meewerken aan het doorontwikkelen van de koers die Mikrocentrum in de afgelopen jaren heeft ingezet onder leiding van Bert-Jan Woertman. Het nog sterker verbinden, groei en ontwikkeling staan in deze volgende fase centraal. “Ik geloof echt dat bedrijven enkel levensvatbaar blijven, wanneer men begrijpt hoe je onderscheidend een marktbehoefte vervult. Dit geldt natuurlijk ook voor ons als Mikrocentrum. Het gezamenlijk investeren in netwerken, kennis en ontwikkeling van medewerkers is daarbij cruciaal voor een gezond (Nederlandse) hightech ecosysteem.”

De Zeeuw begon zijn carrière als werktuigbouwkundig engineer bij Smeva, werkte als Construction Manager bij Detron en was eindverantwoordelijk voor de recruitment van bouwprofessionals bij Vitea (nu Experis). Als Director TMC Mechatronics bij TMC Group was hij 9 jaar verantwoordelijk voor het uitbouwen van de mechatronica business unit en initiator van het TMC Entrepeneur Lab, de interne opleiding Masterclass High Tech Systems en de Employeneurs Award. Daarna was hij verbonden aan Startupbootcamp, Innoleaps en het HighTech Systems Center van TU/e. De laatste jaren heeft hij zich gefocust op het uitbouwen van de start-up Ecochain Technologies als CEO & CCO.

Contactgegevens
AdresDe Run 1115
Postcode en plaats
5503 LB Veldhoven
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *