E.D.&A. 7x ‘Best Managed Company’

Elektronicafabrikant E.D.&A. heeft het Platinum label ontvangen, de bekroning voor bedrijven die zeven jaar na elkaar het Best Managed Companies-label behouden. Het Best Managed Companies-programma erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf jaar op jaar vertalen in solide financiële resultaten.

Dit jaar viert het Best Managed Companies-programma zijn zevende editie in België waarbij Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven de allereerste Platinium-laureaten erkennen. “Deze bedrijven zijn voortrekkers van het Belgische ondernemerschap. Ze tonen veel flexibiliteit, aanpassingsvermogen, en blijven altijd een stap voor op hun concurrenten. Bovendien hebben ze bewezen dat hun management-teams de organisatie door uitdagende tijden heen kan loodsen en tegelijkertijd kan focussen op de ontwikkeling en het welzijn van hun werknemers. Deze bedrijven stimuleren innovatie, talent en diversiteit, waardoor ze echte leiders zijn in hun sector”, zegt Bruno Peelaers, Programmaleider Best Managed Companies en Partner bij Deloitte Private.

Over Best Managed Companies

Best Managed Companies is een internationaal label dat voor kwaliteit en uitmuntendheid staat. Het programma werd in 1993 ontwikkeld in Canada en intussen doorgevoerd in 46 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *