Dual Inventive Holding neemt Insydes over (moedermaatschappij van Arcobel Embedded Solutions)

Dual Inventive neemt alle aandelen van Insydes over, met terugwerkende kracht per 1 januari.

Dual Inventive wil geïntegreerde digitale systemen creëren die de spoorcapaciteit, de netwerkefficiëntie en de veiligheid van baanwerkers verbeteren. Het in Oisterwijk gevestigde technologiebedrijf heeft daarnaast recentelijk de spin-off AnyWare opgericht. Deze startup levert oplossingen om op afstand bedrijfsmiddelen te bewaken en beheren voor sectoren zoals landbouw, infrastructuur en industrie, gezondheidszorg en beveiliging.

Dual Inventive krijgt door de overname de beschikking over een technologisch gedreven distributeur en hetleveranciersbestand van Arcobel. Dual Inventive wil het karakter van Arcobel behouden. De dagelijkse leiding blijft dan ook bij het huidige managementteam.

Arcobel is een value added distributeur van embedded hardwareoplossingen voor de industriële sector, hoofdzakelijk voor de Benelux-markt. Het levert systemen voor telecom, Openbaar Vervoer, spoor, tram, metro, bus, machinebouw of de maritieme sector. Het gaat hier om uniek samengestelde producten – van CPU-kaarten tot klant specifieke industriële pcsystemen. Het bedrijf beschikt over eigen ESD-assemblage.