Downloads

Download hier onze meest recente brochures en catalogussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Download nu

Over ons

TEVEMA (TEchnische VEren MAatschappij) is de vakkundige leverancier van technische veren voor alle mogelijke toepassingen sinds 1936.

Meer informatie

Veren van Tevema

Technische veren van Tevema, van design tot en met productie. De technische veer, een klein onderdeel in bijna iedere toepassing met een grote impact op het eindproduct. Daarom wilt u dat de technische veer zo goed mogelijk aan uw parameters voldoet. Tevema is sinds 1936 de leverancier van alle technische veren, standaard geproduceerd of naar uw wensen geconfigureerd.

Meer informatie

Technische veren partner

Meer dan alleen technische veren producent streeft Tevema naar het ontwikkelen en co-designen van alle soorten technische veren. Jaarlijks verrijkt Tevema met haar kennisbank de kennis van ongeveer 165.000 bedrijven, scholen en instanties. Tevema is niet alleen de partner voor het produceren van technische veren, maar wij helpen ook met het ontwikkelen van veren en denken mee over eventuele oplossingen. Het produceren van technische veeroplossingen vangt Tevema voor 90% zelf op. De overige 10% kan bij Tevema-partners overal rondom de wereld vandaan komen. Deze leveranciers zijn gecrediteerd door Tevema, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de stalen en veren. Met onze ISO 9001 en IATF 16949 certificeringen is Tevema bij uitstek ook de Nederlandse verenpartner. Verdere samenwerkingen met partners zoals ASML laat ons een steeds breed aanbod aan nabehandelingen aanbieden. Bekijk bijvoorbeeld onze nieuwe cleanroom in huis toepassing, volgens de GSA normeringen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze producten? Bekijk onze webshop!

Op maat gemaakte onderdelen

Het produceren van veer oplossingen op maat is waar Tevema echt in uitblinkt. Het produceren van onderdelen op maat wordt met de grootste precisie uitgevoerd, al vanaf een materiaal doorsnede van 0,03 mm tot en met 20 mm. Met onze productiefaciliteiten voor onder anderen zandloper drukveren, bladveren, gestanste onderdelen en draadvormen voorzien we de automotive, high-tech industrie en de maakindustrie van passende veeroplossingen. Daarnaast nemen we vaak het voorraad beheer van bedrijven over met onze Can2Bin methode voor op maat gemaakte producten. Dit garandeert onze snelle levering, zelfs van op maat gemaakte veeroplossingen. Lees meer over de mogelijkheden om drukveren op maat te laten produceren.

Meer informatie

Voor engineers in alle sectoren:

Vanaf 1996 is Tevema leverancier van OMCR standaard onderdelen. Als aanvulling op de standaard onderdelen produceert Tevema ook onderdelen op maat gemaakt. Verder zijn we leverancier van alle standaard technische veren en normdelen voor gereedschaps-en matrijzenbouwers. Alle veren en normdelen zijn uit voorraad leverbaar. Draadvormen en bladveren vanaf 0.03 mm voor de verlichtings-en electro industrie. Met een brede productierange kunnen alle draadvormen en bladveren worden gemaakt Precisieveren voor de aerospace in kritische veiligheidsklasse één of twee en nog veel meer branches.

Meer informatie

Blog

Volg ons op de Social media!