TMF-4-B – the latest innovation in the world of robot drive axis.

Learn more

Welkom bij Güdel Benelux

We zijn de Benelux vestiging van de Güdel Group, een wereldwijd toon aangevende firma in lineaire robotisering. Güdel levert lineaire modules, robottracks, portaalsystemen en componenten aan OEM's, systeem-integratoren en machinebouwers in onder andere de automotive, lucht en ruimtevaart, intralogistics, voedingsmiddelen, zonne- en windenergie, tot aan de zware metaalindustrie.

Güdel Benelux is gevestigd in Weerselo en uw eerste aanspreekpartner voor technisch advies, verkoop en service.

Wil je meer informatie over onze producten? Bekijk onze website!

3-axis gantry FP-5-HP

Meer informatie

Lineaire enkele-/ multi-assen en rotatie assen

Güdel biedt standaard lineaire robot tracks, vloer gemonteerde TMF (Track Motion Floor) en robot boven-tracks TMO (Track Motion Overhead). Modules in verschillende maten welke geschikt zijn om het werkgebied van vrijwel alle robots van alle robotmerken als 7e-as enorm te vergroten. Deze trackmotions zijn beschikbaar in lengtes vanaf 3m tot wel 100m en zijn ontworpen voor flexibel gebruik nu en in de toekomst. Gebouwd met Güdel's hoogwaardige componenten, tandheugels en geleider-systemen, zijn deze robottracks onder vaak zware industriële omstandigheden extreem betrouwbaar en eenvoudig te onderhouden.

Lineaire tracks voor robots

Industriële robots en gantry robots

Onze lineaire modules kunnen worden geconfigureerd als enkele- of multi-as modules. Gemonteerd op staanders, boven een geautomatiseerd proces of machines worden het portaal of gantry genoemd. Met een PLC, CNC of robot-besturing worden deze geautomatiseerde modules Portaal-robots. Van enkel-assige tot vijf-assige modules, standaard of als klant specifieke samenstelling met meerdere armen of bruggen, of er nu 3 kg of 3.000 kg nauwkeurig en dynamisch moet worden bewogen, we vinden altijd de juiste oplossing voor elke toepassing.

Portaal robots

Lineaire besturingstechniek

Het ontwikkelen van een consistente goed doordachte aandrijfmodule is, zonder enige twijfel, een van de meest fascinerende en tevens moeilijkst denkbare opgaven. Güdel is hierin overtuigend geslaagd met inmiddels veelvuldig bewezen oplossingen.
De basis van onze aandrijf- automatiseringsmodulen zijn onze hoog nauwkeurige componenten voor hogere efficiëntie en uitwisselbaarheid, waardoor ze indien nodig snel en betrouwbaar te vervangen zijn.

Componenten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Güdel Netherlands Benelux
Güdel AG


Gaswerkstrasse 26
Industrie Nord
4900 Langenthal
Zwitserland

+31 541 66 22 50
info@nl.gudel.com
gudel.com

Downloads

Download hier onze meest recente brochures en catalogussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Download nu

Contact

Neem op elk moment contact met ons op als u vragen heeft. U kunt ons een kort bericht sturen via de onderstaande knop. Wij zorgen ervoor dat uw verzoek bij de juiste persoon terechtkomt.

Meer informatie