Machineveiligheid.
Veilige machines die meerwaarde bieden

Flexibiliteit.
Voor toekomstvaste ontwerp-oplossingen

Digitalisering.
De voordelen van de ‘connected’ wereld.

Engineered by you. And us.

Meerwaarde bieden. Daar draait het om bij machinebouwers en system integrators. Die meerwaarde ontstaat wanneer machines niet alleen functioneel en efficiënt zijn maar ook voldoen aan strenge veiligheids- en gezondheidseisen. ABB biedt oplossingen waarmee u meerwaarde kunt bieden. Oplossingen waarin machineveiligheid, flexibiliteit en digitalisering een hoofdrol spelen. Engineered by you. And us.

Machineveiligheid: méér dan een veilige machine

Veilige, intelligente en duurzame oplossingen voor machineveiligheid. Dat is wat u van ABB kunt verwachten. Oplossingen om alles op en aan een machine zo goed mogelijk af te schermen om de veiligheid van de gebruiker te garanderen.

En die tegelijkertijd rekening houden met de specifieke eisen van branches of toepassingen, zoals voedselveiligheid, hygiëne of explosiegevaar. Meer weten over ABB’s veelzijdige programma innovatieve producten en oplossingen voor machineveiligheidssystemen?

Kijk dan hier!

Digitalisering als bepalende factor

Digitalisering en connectiviteit zijn steeds vaker bepalende factoren in de machinebouw. ABB combineert daarom innovatie technologieën met krachtige automatiseringsoplossingen. Oplossingen die zijn afgestemd op de bedrijfsomgeving en geschikt zijn voor de specifieke bedrijfsomstandigheden van verschillende industrieën.

Meer informatie

Meer ontwerpvrijheid door flexibiliteit

Nul storing, minimale fouten en korte installatietijden - de eisen in de industrie worden voortdurend naar boven bijgesteld. Dat vraagt om vernieuwende oplossingen. Oplossingen die het beste van verschillende technieken combineren tot één optimaal geheel. Dat zijn de oplossingen die u van ABB kunt verwachten.

Bekijk de oplossingen

Als veiligheid en flexibiliteit samenkomen

Machineoplossingen moeten flexibel en schaalbaar zijn. Zo kan niet alleen worden ingespeeld op de huidige maar ook op de toekomstige vraag. En datzelfde geldt uiteraard voor de railsystemen die voor zo’n machineoplossing nodig zijn.

Ontdek meer

Highlights

Whitepaper Voedselveiligheid

In de voedingsmiddelenindustrie zijn (voedsel)veilige machines van onschatbare waarde. Maar waar moet u als OEM, system integrator of gespecialiseerde installateur precies rekening mee houden? Welke wet- en regelgeving is er? Wat betekent EHEDG en HACCP? Welke stappen worden doorlopen op weg naar een voedselveilige productieomgeving? Deze en andere vragen worden beantwoord in het whitepaper Voedselveiligheid.

Download whitepaper

3-stappen-plan voor veilige machines

Machines bouwen doe je veilig. Een andere optie is er niet. Maar hoe ontwerp en engineer je een veilige machine. En wat wordt er verlangd van partnerships? Download hier het handboek waarin machineveiligheid, richtlijnen en risico-analyses voor u op rij worden gezet.

Download handboek

Uitdagingen in de F&B-industrie

Wat zijn de uitdagingen voor de voedingsmiddelenindustrie? Welke innovatieve techniek biedt ABB hiervoor? En hoe brengen we die samen met klanten tot een oplossing? Bekijk het in de video ‘Uitdagingen in de F&B-industrie. Engineered by you. And us.’

Download onze brochure: oplossingen voor OEM

Volg ons op de Social media!