Detacheerder Maandag neemt Krosto techniek over

Krosto techniek, bemiddelaar in technische professionals in machinebouw, installatietechniek en industrie, is overgenomen door uitzend- en detacheringsbureau Maandag.

Jeroen van der Stokker, Freddy Verweij en Erwin Krook
Vlnr. Jeroen van der Stokker, Freddy Verweij, Erwin Krook

Krosto bemiddelt sinds 2004 in technische professionals. Eigenaars en oprichters Erwin Krook en Jeroen van der Stokker en het hele team gaan mee naar Maandag. Krook: “Er is een enorme vraag naar technisch personeel die we met de bestaande omvang van ons bedrijf niet meer konden invullen. Samen met Maandag kunnen we verder groeien en een leidende rol pakken in de engineering markt en de hele organisatie van werving of tijdelijke inhuur uit handen van onze opdrachtgevers nemen.”

CEO Freddy Verweij van Maandag: “Krosto techniek is een heel deskundig bedrijf met een krachtig netwerk in techniek, een markt waarin enorme groeikansen liggen. Er is veel vraag naar technisch personeel, onder andere om de energietransitie te realiseren. Wij kunnen daar nu ook in Nederland, naast België, een belangrijke bijdrage aan leveren. Met onze frisse energie gaan we meer mensen enthousiast maken voor de technische vakken die essentieel zijn in de maatschappij. Zowel Krosto techniek als wij vinden het belangrijk dat onze professionals zin houden in hun werk. Dat doen we door ze kansen te geven om te groeien via wisselende opdrachten, goede loopbaanbegeleiding en opleidingen via onze Academy.”  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *