CES 2024: AI, AI en AI (video)

AI, AI en AI. Dat waren de belangrijklste ‘buzz words’ op ‘s werelds grootste elektronicabeurs, de Ces, die afgelopen week plaatsvond in Las Vegas (VS). Iedereen doet wel iets met ChatGPT, Windows CoPilot en Google Bard.

Tags:

De beurs trok dit jaar 4300 exposanten, waaronder een recordaantal van 1400 startups en 135.000 bezoekers, waarvan 40 procent van buiten de VS.

Directeur Thematische Programma’s Brian Comiskey en onderzoeksdirecteur Jessica Boothe van de Consumer Technology Association (CTA) presenteerden de ‘Top Tech Trends’ voor 2024. Volgens hen zullen AI, duurzaamheid en inclusief technisch ontwerp de mobiliteit, digitale gezondheid, gaming en agrifood vooruitbrengen.

Bekijk de trendvideo via deze link: https://videos.ces.tech

Consumer Technology Circularity Initiative

CTA lanceerde overigens ook het Consumer Technology Circularity Initiative (CTCI), een baanbrekend en vrijwillig initiatief van de industrie om afval te verminderen, meer hergebruik aan te moedigen, recycling te verbeteren, de impact op het klimaat te verminderen en te zorgen voor minder verwijdering van consumentenelektronica. Oprichters zijn onder meer Lenovo, LG Electronics, Panasonic, Samsung en Sony Electronics.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *