Engineers Online

ifm electronic b.v.

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en produceert ifm electronic besturingscomponenten en systemen – van standaardsensoren tot complete besturingen in de industriële automatisering.

Dankzij intensieve samenwerking met klanten heeft ifm als servicegerichte onderneming naam gemaakt op de markt en is het bedrijf met meer dan 6700 medewerkers in meer dan 70 landen van de wereld vertegenwoordigd. Met het hoofdkantoor in Essen (Duitsland) is ifm electronic b.v. te Harderwijk een toonaangevende verkooporganisatie. 

ifm producten zijn een begrip voor de hoogste kwaliteit en onder de handelsnaam efector, ecosys en ecomat wereldwijd bekend. De feedback van klanten wordt gebruikt om de kwaliteit van de producten permanent te verbeteren. Met speciale testmethoden worden sensoren ver over hun grenzen belast om te garanderen dat zij in de processen bij de klant hun beloftes waarmaken. Bovendien ondergaat elk product een eindcontrole voor het de onderneming verlaat.

ifm electronic – close to you!

volledig profiel

Techvertorial's van ifm electronic b.v.( 1 )

Deventerweg 1e
3843 GA HARDERWIJK
Postbus 477
3840 AL HARDERWIJK
Nederland

Tel. 0341-438438
Fax 0341-438430
www.ifm.com/nl
info.nl@ifm.com

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2019 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2019 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden