Engineers Online

NCAB Group Benelux B.V.

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

NCAB Group Benelux B.V.

Printplaten voor veeleisende klanten, op tijd en zonder defecten, duurzaam geproduceerd tegen zo laag mogelijke totale kosten.

Ons belangrijkste doel is altijd om onze klanten in staat te stellen hun marktintroductietijd en concurrentievermogen te optimaliseren door printplaten op een duurzame manier te produceren en tegelijkertijd de totale kosten tot een minimum te beperken met behulp van onze knowhow, nauwkeurigheid en productkwaliteit.

 

Categorieën (1): elektronicaproductie, assemblage, printplaten meer

  • Elektronica » elektronicaproductie, assemblage, printplaten

Het Sterrenbeeld 42
5215 ML 's-Hertogenbosch
Nederland

Productnieuws over NCAB Group Benelux B.V. (1)

Semiflexibele printplaten (PCB)

Semiflexibele printplaten bestaan uit gespecialiseerde FR-4-materialen en worden gemaakt volgens een specifieke productiemethode, waar mee een flexibel installeerbaar ontwerp wordt gecreëerd dat een economisch voordelige oplossing biedt voor bepaalde toepassingen. lees verder

meer Productnieuws...

Product van de maand.
Semiflexibele printplaten (PCB) Semiflexibele printplaten (PCB)
Semiflexibele printplaten bestaan uit gespecialiseerde FR-4-materialen en worden gemaakt volgens een specifieke productiemethode, waar mee een flexibel installeerbaar ontwerp wordt gecreëerd dat een economisch voordelige oplossing biedt voor bepaalde toepassingen.

Zoek

© 2020 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2020 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden