Engineers Online

Saia Burgess Controls

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Saia Burgess Controls

Saia Burgess Controls ontwikkelt, produceert en levert regel- en besturingssystemen voor gebouwautomatisering, energiemanagementsystemen, web panels en energiemeters. Enkele voorbeelden zijn: Saia-S-Energy, Saia PCD met Automation Server, Saia DALI-lichtmodulen, Visi.Plus management software en IT-protocollen met BACnet.

 

Daarnaast omvat het aanbod klantspecifieke, seriematige oplossingen. Saia Burgess Controls geeft als flexibele, innovatieve specialist  persoonlijke aandacht, differentiatie en toegevoegde waarde. Stabiliteit, betrouwbaarheid, bescherming van investering, uitbreidbaarheid, open communicatie, flexibiliteit en innovatie horen bij de bedrijfscultuur. 

 

Door de lange levensduur van de producten is een lange serviceperiode gewaarborgd; dit geldt voor software, softwaretools en hardware.

 

De producten worden onder strenge kwaliteitseisen geproduceerd in Zwitserland en aangeboden met de gangbare kwaliteitscertificaten als CE, UL, Lloyds en Norsk Veritas (offshore en schepen).

volledig profiel

Categorieën (4): besturingstechniek, displays meer

  • Aandrijftechniek » besturingstechniek
  • Elektronica » displays
  • Elektrotechniek » voedingen
  • Software, hardware » data- en telecommunicatie

Fabrikanten per categorie

Hanzeweg 12C
2803 MC Gouda
Postbus 675
2800 AR GOUDA
Nederland

Tel. 0182-543154
Fax 0182-543151
www.saia-pcd.nl
info.bnl@saia-pcd.com

Productnieuws over Saia Burgess Controls (26)

Power quality analyzer

De PCD1.P1001-netanalyzer is een compacte power quality analyzer. Hiermee kan de kwaliteit van het elektriciteitsnet volledig worden bewaakt. lees verder

Dali-module

De PCD1.F2611-C15 is een Dali-module voor de E-Line-serie, waarmee digitale verlichtingstoepassingen kunnen worden gerealiseerd. Hiermee kunnen direct tot aan 64 Dali-balasts worden aangesloten zonder aanvullende externe componenten. lees verder

Uitlezen en verwerken van meterstanden

Met de Saia S-Energy Manager is het uitlezen en verwerken van meterstanden erg eenvoudig. De energiemeters sluit je aan via een twee-aderige netwerkverbinding. lees verder

meer Productnieuws...

Techvertorials over Saia Burgess Controls (1)

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden