Engineers Online

Modelec Data-Industrie BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Modelec Data-Industrie BV

Welkom bij jouw edge to core partner

Naast het leveren en het technisch ondersteunen van goederen werken we graag samen met onze relaties aan oplossingen door elkaars kennis samen te voegen.

De kennis van MODELEC omvat het gehele spectrum van de industriële netwerktechnologie en industriële computeroplossingen.

Meedenken over oplossingen, of deze nu bedraad, over glasvezel of draadloos moeten gaan communiceren, onze experts weten uit een jarenlange ervaring te vertellen hoe.

Wij zijn professionals die voortdurend nadenken over hoe wij onze partners kunnen helpen, kijkend naar ons portfolio en de behoefte vanuit de markt. Dit doen wij door als solution provider naast onze partners te staan richting de klant. Dit is ons inzien essentieel in de keten om gezamenlijk successen te behalen.

Kernwaardes
Samen met Moxa en Westermo delen wij de kernwaardes betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Hierdoor zijn wij in staat om de beste industriële oplossingen te leveren met de aanwezige kennis van ons en onze partners.

Samenwerking
Connectiviteit inspireert ons. Met behulp van onze netwerkoplossingen zorgen wij voor connectiviteit, samenwerking en communicatie van systemen, processen en mensen.

 

Wij bij MODELEC halen onze voldoening uit het feit dat wij geloven dat onze oplossingen een belangrijke bijdrage leveren aan onze samenleving voor nu en in de toekomst!

volledig profiel

Categorieën (10): besturingstechniek, modulen en subsystemen elektronica meer

  • Aandrijftechniek » besturingstechniek
  • Elektronica » modulen en subsystemen elektronica
  • Elektrotechniek » voedingen
  • Industriële automatisering » industriële installatie
  • Industriële automatisering » industriële netwerken
  • Industriële automatisering » veiligheid
  • Software, hardware » data- en telecommunicatie
  • Software, hardware » embedded hardware/computersystemen
  • Software, hardware » embedded software
  • Software, hardware » engineering software

Fabrikanten per categorie

Galvanistraat 38
6716 AE Ede
Postbus 181
6710 BD Ede
Nederland

Productnieuws over Modelec Data-Industrie BV (13)

Industriële Ethernet switch

Westermo Teleindustri heeft een reeks high performance industriële Ethernet switches met een krachtige routingfunctionaliteit op de markt gebracht. lees verder

Ethernet-naar-glas mediaconverter

De IMC-21A serie mediaconverters zet het 10/100BaseTX signaal om naar 100BaseFX. De converter werkt bij een temperatuurgebied van -40 °C tot +75 °C. lees verder

VDSL2 router voor industriële toepassingen

De Falcon industriële breedband router met geïntegreerde Ethernet routing switch is ontworpen voor veilige, stabiele en efficiënte two-way high-speed verbinding tussen remote en bijvoorbeeld SCADA, PLC's, RTU's en I/O apparaten. lees verder

meer Productnieuws...

Zoek

© 2021 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2021 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden