Engineers Online

Apex Dynamics BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Apex Dynamics BV

Apex Dynamics  is sinds 2006 leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Het bedrijf levert service op hoog niveau, dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met klanten en partners.

 

Apex kan klanten adviseren en levert een praktisch design tool via de website. Het hele programma is beschikbaar in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken.

Het productaanbod van spelingsarme tandwielkasten is groot, te bevestigen aan nagenoeg alle servomotoren en geometrisch uitwisselbaar met vertragingskasten van andere fabrikanten. Apex Dynamics loopt voor qua innovaties en volgt marktontwikkelingen en behoeften op de voet. 

Het aanbod van tandheugels en rondsels is eveneens uitgebreid: Het tandheugelgamma loopt van module 1 tot en met 12, recht- en schuinvertand en in kwaliteitsklassen 4(!) tot en met 10. Rondsels worden in kwaliteit DIN 4 en 5 geleverd.

volledig profiel

Categorieën (3): besturingstechniek, mechanische aandrijvingen meer

  • Aandrijftechniek » besturingstechniek
  • Aandrijftechniek » mechanische aandrijvingen
  • Machines, machinegereedschap » machinecomponenten, overige

Fabrikanten per categorie

Churchilllaan 101
5705 BK HELMOND
Nederland

Tel. 0492-509995
Fax 0492-509997
www.apexdyna.nl
sales@apexdyna.nl

Productnieuws over Apex Dynamics BV (9)

Apex Dynamics presenteert volautomatisch smeersysteem

Apex Dynamics brengt een volautomatisch smeersysteem op de markt. Afnemers lopen volgens de leverancier minder risico op het drooglopen van componenten dan bij handmatig smeren. ‘Daarnaast is het systeem milieuvriendelijker, veiliger en efficiënter.’ lees verder

Binaire ratio voor tandwielkasten

Apex Dynamics heeft zijn AB en AF series uitgebreid met meerdere overbreng- verhoudingen. lees verder

Tandheugels

Apex Dynamics heeft de tandheugels in kwaliteitsklasse 6 uitgebreid met een economischer versie voor nauwkeurige toepassingen, maar met een lagere tangentiële kracht. lees verder

meer Productnieuws...

Bedrijfsnieuws over Apex Dynamics BV (1)

Knikarmrobot op de 7e as automatiseert het beladen van CNC-machines

BMO Automation ontwikkelt en produceert auto- matiserings- oplossingen voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Onlangs koos het voor de tandheugelsystemen van Apex Dynamics om een knikarmrobot op een lineaire as te verplaatsen. lees verder

meer Bedrijfsnieuws...

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2020 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2020 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden