Engineers Online

Apex Dynamics BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Apex Dynamics BV

Apex Dynamics  is sinds 2006 leverancier in de Benelux van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels. Het bedrijf levert service op hoog niveau, dat begint bij het enthousiast, intensief en persoonlijk onderhouden van contact met klanten en partners.

 

Apex kan klanten adviseren en levert een praktisch design tool via de website. Het hele programma is beschikbaar in alle verschillende bouwgrootten en overbrengingsverhoudingen in nagenoeg alle gevallen binnen twee weken.

Het productaanbod van spelingsarme tandwielkasten is groot, te bevestigen aan nagenoeg alle servomotoren en geometrisch uitwisselbaar met vertragingskasten van andere fabrikanten. Apex Dynamics loopt voor qua innovaties en volgt marktontwikkelingen en behoeften op de voet. 

Het aanbod van tandheugels en rondsels is eveneens uitgebreid: Het tandheugelgamma loopt van module 1 tot en met 12, recht- en schuinvertand en in kwaliteitsklassen 4(!) tot en met 10. Rondsels worden in kwaliteit DIN 4 en 5 geleverd.

volledig profiel

Categorieën (3): besturingstechniek, mechanische aandrijvingen meer

  • Aandrijftechniek » besturingstechniek
  • Aandrijftechniek » mechanische aandrijvingen
  • Machines, machinegereedschap » machinecomponenten, overige

Fabrikanten per categorie

Churchilllaan 101
5705 BK HELMOND
Nederland

Tel. 0492-509995
Fax 0492-509997
www.apexdyna.nl
sales@apexdyna.nl

Productnieuws over Apex Dynamics BV (7)

Tandheugels

Apex Dynamics heeft de tandheugels in kwaliteitsklasse 6 uitgebreid met een economischer versie voor nauwkeurige toepassingen, maar met een lagere tangentiële kracht. lees verder

Spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels

Apex Dynamics produceert zijn spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels zelf en levert ze uit voorraad. De afmetingen zijn afgestemd op in de markt gangbare afmetingen. lees verder

Tandwielkasten met evolvente uitgaande as

Apex Dynamics heeft zijn AB-, ABR, AF- en AFR-serie uitgebreid met een zogeheten ‘spline' of ‘evolvente' uitgaande as die voldoet aan de internationale DIN5480 standaard. Deze maakt het mogelijk om, met een kleine naaf, zeer hoge koppels met hoge dynamiek over te brengen. lees verder

meer Productnieuws...

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2018 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2018 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden