Engineers Online

Kistler Nederland BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Kistler Nederland BV

Aandacht voor de kleinste details om het grootste verschil te maken. Dat wil Kistler. Het bedrijf is ervan overtuigd dat processen altijd beter zijn in te richten. Om de foutmarge in een productieproces te minimaliseren bijvoorbeeld. Maar ook om evolutie en innovatie van producten aan te jagen in gebieden als lichtgewichts-constructie, voertuigveiligheid, reductie van emissies en industriële automatisering. De doelgerichte meetsystemen en nauwkeurige sensoren spelen daar een sleutelrol in. Hiermee helpt Kistler zijn klanten topprestaties te behalen en hun competitiviteit te waarborgen. 

 

Met de oplossingen die Kistler vandaag bedenkt, kunnen klanten zich richten op hun lange-termijndoelen. Van sensor tot een compleet meetsysteem: voor ieder meetprobleem heeft Kistler een effectieve oplossing.

 

De sensortechnologie van Kistler biedt oplossingen op het gebied van dynamische druk-, kracht-, koppel- en versnelling.

 

volledig profiel

Categorieën (6): elektrische aandrijvingen, elektronicasensoren meer

  • Aandrijftechniek » elektrische aandrijvingen
  • Elektronica » elektronicasensoren
  • Instrumentatie » data-acquisitie en signaalbewerking
  • Machines, machinegereedschap » machinecomponenten, overige
  • Machines, machinegereedschap » verbindingstechniek
  • Sensoren en transmitters » sensoren en sensorsystemen

Fabrikanten per categorie

Vlierberg 4-06
3755 BS EEMNES
Nederland

Tel. 085-2104420
Fax 085-2104429
www.kistler.com
Info.BNL@kistler.com

Productnieuws over Kistler Nederland BV (3)

XY monitor

De maXYmos TL 5877A kan worden gebruikt voor eenvoudige bewaking van kracht-verplaatsing tot en met gecompliceerde toepassingen in assemblage en het testen van producten. Belangrijke kenmerken van deze high-end XY-monitor ten opzichte van de maXYmos BL zijn krachtigere evaluatietechnieken, een ruimere selectie van aansluitbare sensoren, onbeperkte keuze van veldbustypen, uitbreidbaarheid tot acht paar XY-kanalen en een groot (10,4 inch, 26,5 cm), kleuren-touchscreen met hoge resolutie. lees verder

Koppelmeetflens

Het KiTorq koppelopnemer meetflenssysteem bestrijkt nu het meetgebied van 100 ... 5000 Nm. De rotor type 4550A is er in drie nieuwe varianten met meetbereiken van 100, 200 en 5000 Nm ter completering van het assortiment voor toepassingen op testbanken voor verbrandingsmotoren, elektromotoren, transmissies en aandrijflijnen. lees verder

meer Productnieuws...

Foto's van Kistler Nederland BV (3)

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden