Engineers Online

Dynamic Drives

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Dynamic Drives

Dynamic Drives maakt probleemloze toepassing van servotechniek in een machine mogelijk. Door specialisatie in uitsluitend servotechniek, kan Dynamic Drives efficiënt en flexibel inspelen op datgene wat voor een machine nodig is. Er worden kwalitatief hoogwaardige producten geleverd waarmee uiterst betrouwbare machines gerealiseerd kunnen worden.

Dynamic Drives is distibuteur van Kollmorgen Servostar-servoaandrijvingen en levert een compleet pakket elektrische servotechniek: van standaard borstelloze staafankermotoren tot lineaire en rotatieve direct drive motoren. Hiermee kan gekoppeld worden met de meest voorkomende besturingssystemen op basis van onder andere Profibus, DeviceNet, Sercos en CANopen.

volledig profiel

Categorieën (3): besturingstechniek, elektrische aandrijvingen meer

  • Aandrijftechniek » besturingstechniek
  • Aandrijftechniek » elektrische aandrijvingen
  • Aandrijftechniek » mechanische aandrijvingen

Trefwoorden: besturingen, positioneren, servomotoren, servoversterkers

Fabrikanten per categorie

Zwolseweg 43
2994 LB BARENDRECHT
Nederland

Tel. 0180-695770
Fax 0180-695771
www.dynamicdrives.nl
info@dynamicdrives.nl

Productnieuws over Dynamic Drives (1)

Direct Drive servomotoren

Direct Drive servomotoren worden daar toegepast waar speling en elasticiteit absoluut taboe zijn, waar een juiste verhouding van last- en motormassatraagheid onhaalbaar lijkt en waar de bouwvorm van een mechanische overbrenging dit onmogelijk maakt. Direct Drive servomotoren zijn leverbaar als motoren met behuizing, lagering en encoder; de aanschafkosten zijn dan relatief hoog. Een aantal producenten levert ook inbouwsets, bestaande uit rotor en stator; een goede oplossing qua performance en inbouwmogelijkheden. lees verder

meer Productnieuws...

Zoek

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden