Engineers Online

EVG Martens & Co. GmbH

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

EVG Martens & Co. GmbH

EVG Martens GmbH & Co. KG levert al bijna 50 jaar hoogwaardige verbindingstechniek, elektromechanische onderdelen en schakelkastcomponenten aan klanten uit de automatisering, medische technologie, machinebouw en aan producenten van elektromechanische onderdelen.

Vanuit de vestiging in Mönchengladbach houdt het bedrijf een breed assortiment van connectoren, schakelaars, axiaal-ventilatoren, koelaggregaten en behuizingen op voorraad.

Door klantspecifieke assemblage, mechanische bewerkingen en omspuiting ontvangen klanten kant en klare leveringen van connectoren, verbindings- oplossingen en kabelbomen, die op hun toepassingen zijn afgestemd.

 

Met persoonlijk advies, afgestemde productie inclusief eigen spuitgietmachines, een eigen afdeling werktuigbouw en 150 hooggekwalificeerde medewerkers wil EVG producten garanderen van de hoogste kwaliteit. EVG voldoet aan den DIN ISO EN 9001:2015 certificering.  

volledig profiel

Categorieën (6): advies, diensten, passieve componenten elektromechanisch meer

  • Dienstverlening » advies, diensten
  • Elektronica » passieve componenten elektromechanisch
  • Elektronica » passieve componenten elektronisch
  • Elektrotechniek » behuizingen en montagemateriaal
  • Industriële automatisering » industriële installatie
  • Machines, machinegereedschap » verbindingstechniek

Fabrikanten per categorie

Trompeterallee 244246
41189 MONCHENGLADBACH
Duitsland

Tel. +49-2166-55080
Fax +49-2166-550890
www.evg.de
info@evg.eu

Productnieuws over EVG Martens & Co. GmbH (7)

Omspoten M23 connectoren

EVG heeft nu ook M23 connectoren met schroef- en snelsluiting in verschillende omspoten uitvoeringen in het assortiment. lees verder

Ventilatorsplitters

In het geval dat meerdere ventilatoren met een 2,8 mm x 0,5 mm connector in een behuizing worden ondergebracht, voorkomen 1:4 ventilatorsplitters een wirwar van kabels. lees verder

Robuuste connectoren

De AMP Superseal connectoren worden vaak toegepast in landbouwmachines. In de agrarische sector worden extreem hoge eisen gesteld aan de stabiliteit en dichtheid van de connector. Door de extreme omgevingsfactoren zoals vuil en vocht moet een permanente bescherming van de connectorbehuizing tot in de kabel voor de volle 100% gewaarborgd zijn. lees verder

meer Productnieuws...

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden