Engineers Online

Quad Industries

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Quad Industries produceert en ontwikkelt user interfaces en control panels. De combinatie van technologisch innovatieve producten en advies van ontwerp tot afgewerkt product garandeert efficiënte oplossingen op maat en een maximaal gebruiksgemak.

 

Quad Industries heeft 2 dynamische productievestigingen. Daar wijden 60 medewerkers zich aan de ontwikkeling van onder andere capacitieve touch panels en membraanschakelaars met innovatieve backlighting. Deze interfacetechnologieën ontplooit Quad in verschillende sectoren als medical, maritiem, food, automotive, wellness en agrotechniek.

 

Quad volgt de ontwikkelingen op het vlak van materialen en machinebewerking op de voet. Dit leidde tot samenwerking met Aito, waardoor het bedrijf touch panels kan vervaardigen op basis van softwaregestuurde piëzotechnologie. Deze stabiele en energie-efficiënte technologie biedt een oplossing voor zowel piëzosensing als haptic feedback en kan verwerkt worden op alle mogelijke materialen en toepassingen.

volledig profiel

behuizingen en montagemateriaal
  • Quad Industries
elektronicaproductie, assemblage, printplaten
  • Quad Industries
modulen en subsystemen elektronica
  • Quad Industries
passieve componenten elektromechanisch
  • Quad Industries

Europark Oost 34
9100 SINT-NIKLAAS
Belgiƫ

Tel. +32-3-7220303
Fax +32-3-7220384
www.quad-ind.com
click@quad-ind.com

Zoek

© 2020 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2020 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden