Engineers Online

Dana SAC Benelux (voorheen Brevini)

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Dana SAC Benelux (voorheen Brevini)

Dana SAC Benelux is met de productgroepen Dana Spicer Drivetrain Systems en Dana Brevini Motion Systems een complete aanbieder van aandrijfsystemen en componenten op zowel mechanisch, hydraulisch als elektrisch gebied.

De markt van Dana strekt zich uit van mijnbouw en minerals processing tot maritieme technologieën, de bouw, grondverzet, landbouw, schone energie, algemene industrie, maakindustrie, material handling, recycling en bulk handling. Door integratie van technologieën en een jarenlange ervaring voorziet Dana in specifieke behoeften, door het leveren en ontwikkelen van sectoroverschrijdende oplossingen. 

Het assortiment Drivetrain Systems omvat de productgroepen axles, wheel drives, trackdrives, e-drive systems en drive shafts van Spicer. Tot de Motion Systems horen industriële planetaire gearboxes, motoren en pompen, bevel helical gearboxes, electronic controls, valves en flowcontrol en het lierenaanbod van Brevini, evenals industrial shafts van GWB en extruder drives van PIV. 

Een wereldwijd netwerk van productiefaciliteiten, dochterondernemingen, magazijnen en distributiecentra zorgt voor een ongekende service.  

volledig profiel

A
B
C
-D-
  • Dana
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Röntgenweg 24
2408 AB ALPHEN A/D RIJN
Postbus 429
2400 AK ALPHEN A/D RIJN
Nederland

Zoek

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden