Engineers Online

Micro-Epsilon BeNeLux

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Micro-Epsilon BeNeLux

Micro-Epsilon is een wereldwijde specialist in precisiesensoren en meetsystemen. Al meer dan 50 jaar levert Micro-Epsilon oplossingen voor het meten van afmetingen, afstand, temperatuur en kleur.

 

Micro-Epsilon meetsystemen worden geïntegreerd in productielijnen om volledig geautomatiseerde kwaliteitscontroletoepassingen uit te voeren, zoals dikte- en profielmeting. Het hele systeem, inclusief sensoren, software en mechanica, wordt door Micro-Epsilon geproduceerd.

 

Het productgamma omvat inductieve, confocale chromatische en capacitieve sensoren, samen met laser-, wervelstroom-, trekdraad- en temperatuursensoren, inclusief inspectie- en meetsystemen, bijvoorbeeld voor moderne 3D-oppervlakte-inspectie. De sensoren van Micro-Epsilon helpen middelen te besparen, productieprocessen te automatiseren en een hoge kwaliteit in productieprocessen te verzekeren.

volledig profiel

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
-M-
  • Micro-Epsilon
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Smederijstraat 2
4814 DB Breda
Nederland

Tel. 0162-510400
Mobiel 06-23195348
www.micro-epsilon.com
patrick.aarts@micro-epsilon.de

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden