Engineers Online

WAGO Nederland BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

WAGO Nederland BV

Al bij haar oprichting in 1951 verwezenlijkte WAGO een idee: elektrische aders klemmen middels veerkracht. Met de WAGO-veerklemtechniek maakt u trillingsbestendige, onderhoudsvrije klemverbindingen, die een enorme reductie van de bedradingtijd opleveren. Het consequent doorvoeren door WAGO van dit veiligheidsdenken leidde, naast de ontwikkeling van richtingbepalende veerklemsystemen tot vele technische innovaties met dezelfde productfilosofie als grondslag.

 

 

Het WAGO-programma bestaat uit twee hoofdgroepen:

 

 

1. Elektromechanische componenten zoals rijgklemmen, stekerverbindingen, printklemmen en klemmen voor toepassing in explosiegevaarlijke omgevingen.

 

2. WAGO Electronic zoals het WAGO-I/O-SYSTEM, interfaces, voedingen, relaismodules en meetwaardeomvormers Het gemeenschappelijke element van alle componenten is de inmiddels spreekwoordelijke contactzekerheid, die zich gedurende decennia onder de meest extreme en uiteenlopende toepassingen in de elektrotechniek en elektronica wereldwijd heeft bewezen

volledig profiel

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
-W-
  • Wago
X
Y
Z

Laan van de Ram 19
7324 BW Apeldoorn
Postbus 2070
7301 DB APELDOORN
Nederland

Tel. 055-3683500
Fax 055-3683599
www.wago.com/nl
info-nl@wago.com

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden