Engineers Online

IMC Test & Measurement BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

IMC Test & Measurement BV

IMC Messysteme GmbH, Berlijn, zet zijn expansiekoers voort en heeft samen met zijn Nederlandse partner Daqpoint een vestiging in de Benelux geopend. De dochterfirma draagt de naam IMC Test & Measurement BV. De firmaleiding is in handen van Ruud Overgaauw, die hiervoor met Daqpoint al verantwoordelijk was voor de verkoop van IMC in de Benelux.

Specialist op het gebied van fysische meettechniek, levert al jaren meetsystemen (data-acquisitie) voor ontwikkel- en kwaliteitsafdelingen in de industrie. Het betreft niet alleen testbanken of laboratoriumopstellingen maar vooral ook apparatuur voor mobiele metingen, zoals dataloggers. Dergelijke systemen worden veelvuldig gebruikt in de 'automotive industry'.

Door gebruik te maken van innovatieve systemen kan IMC het meten van fysische grootheden integreren met besturing. Naast de hardware levert IMC ook de data-acquisitie- en analyse-software. Het afzetgebied van IMC Test & Measurement is de gehele Benelux.

volledig profiel

A
B
C
-D-
  • Daqpoint
E
F
G
H
-I-
  • IMC MeƟsysteme
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Vaart 19-21
4206 CC Gorinchem
Nederland

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden