Engineers Online

SEW-Eurodrive BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

SEW-Eurodrive BV

SEW-Eurodrive is specialist in aandrijf- en besturingstechniek. Onder het motto 'Driving the world' levert het bedrijf motorreductoren, (servo)motoren, tandwielkasten, frequentieregelaars, decentrale aandrijfsystemen en motion control, inclusief service en trainingen. Het bedrijf heeft een eigen DriveAcademy in Rotterdam om mensen op te leiden, en regionale vestigingen in Purmerend, Zutphen, Venlo en Gorredijk.

Kenmerkend voor SEW zijn de modulaire opbouw van motorreductoren en het principe van centrale productie en decentrale assemblage. Veel aandacht wordt besteed aan energiebesparing, lean manufacturing, lean office en machineveiligheid. SEW-Eurodrive organiseert hierover regelmatig gratis themadagen.

SEW heeft nu wereldwijd ruim 17 000 medewerkers, 76 drive technology centers, 16 productiebedrijven en vestigingen in 47 landen.

volledig profiel

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
-S-
  • SEW-Eurodrive
T
U
V
W
X
Y
Z

Industrieweg 175
3044 AS ROTTERDAM
Postbus 10085
3004 AB ROTTERDAM
Nederland

Tel. 010-4463700
Fax 010-4155552
www.sew-eurodrive.nl
info@sew-eurodrive.nl

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2021 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2021 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden