Engineers Online

Murata Electronics

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Murata Electronics

Murata is fabrikant van elektronicacomponenten, -modulen en -systemen. Het complete programma van dit technologiehuis omvat keramische condensatoren, weerstanden/thermistors, inductors/smoorspoelen, timing-componenten, zoemers, sensoren en EMI-onderdrukkingsfilters. Hoewel de onderneming vooral bekend is als condensatorproducent, heeft Murata ook een reputatie op het gebied van Bluetooth- en WiFi-modulen, board-mount DC-DC converters en standaard en custom AC-DC voedingen.

Muratata is opgericht in 1944 en heeft zijn hoofdkantoor in Japan. De Europese kantoren bevinden zich in Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Nederland, Spanje, Zwitserland en de UK.  

Kijk voor meer informatie over Murata op www.murata.com. Murata is ook te volgen op Twitter @MurataEurope of LinkedIn http://www.linkedin.com/company/murata-electronics, en Facebook op http://www.facebook.com/MurataElectronics.

 

volledig profiel

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
-M-
  • Murata
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Wegalaan 2
2132JC Hoofddorp
Postbus 702
2130 AS HOOFDDORP
Nederland

Tel. 023-5698410
Fax 023-5698411
www.murata.com
info@murata.nl

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden