Engineers Online

Modelec Data-Industrie BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Modelec Data-Industrie BV

MODELEC Data-Industrie is een marketinggerichte verkooporganisatie op het gebied van industriële datacommunicatie.

Het succes van de organisatie bestaat uit twee zeer belangrijke pijlers: het door onze verkopers geven van deskundig advies op het gebied van de industriële automatisering alsmede de zeer professionele ondersteuning door onze technische support engineers.

MODELEC levert een brede range aan hoogwaardige industriële oplossingen voor het betrouwbare transporteren en omzetten van uw data. MODELEC biedt naast producten: advies en support voor uw industriële Ethernet netwerken (bedraad en draadloos), rugged embedded computer systemen, mobiele communicatie (GSM/GPRS/UMTS/HSPA), Ethernet extenders (SHDSL), serieel naar Ethernet omzetting en smart remote I/O.

Onze gerenommeerde merken hebben allen hun bestaansrecht bewezen en worden toegepast in diverse verticale markten, zoals de ITS, (camera)beveiliging, rail, maritiem, energie en petrochemie. Daarnaast behoren installateurs, system integrators en technische overheidsinstellingen tot onze afnemers.

Centraal in de aanpak van MODELEC staat de klant. Dit betekent voor u een open dialoog met onze specialisten, die samen met u een oplossing zoeken en…vinden. Innovatie begint bij MODELEC met vooruitzien. Dus steeds alert blijven en de evolutie in de verschillende marktsegmenten op de voet blijven volgen.

volledig profiel

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
-M-
  • Meanwell
  • Moxa
N
O
-P-
  • Puls
Q
R
S
-T-
  • Tracopower
U
V
-W-
  • Westermo
X
Y
Z

Galvanistraat 38
6716 AE Ede
Postbus 181
6710 BD Ede
Nederland

Tel. 0318-636262
Fax -
www.modelec.nl
sales@modelec.nl

Zoek

© 2019 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2019 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden