Engineers Online

Murrelektronik BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Murrelektronik BV

Murrelektronik is systeempartner: van de schakelkast via de interface tot in het veld. Het bedrijf heeft een breed en divers productenpakket en voorziet zijn klanten van doordachte oplossingen die hun applicaties controleren binnen de range van de industriële automatisering - alles uit één hand. Dat gebeurt op basis van innovatieve producten, bekend zijn met de markt waarin Murrelektronik opereert, effectieve logistieke afhandeling, teamwork met grote toewijding en altijd gericht op kwaliteit. Daarom behoort de onderneming, die in 1975 in Oppenweiler(D) werd opgericht, tot de top van de nationale en internationale markt.

De klant is de focus van ideeën en acties. De bedrijfsslogan 'stay connected' benadrukt het constant focussen op wat de markt nodig heeft met producten, performance, prijs, kwaliteit, logistiek en service.

volledig profiel

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
-M-
  • Murrelektronik
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Takkebijsters 3
4817 BL BREDA
Nederland

Tel. 085 – 22 20 282
Fax 085 – 22 20 283
www.murrelektronik.nl
sales@murrelektronik.nl

Product van de maand.
Maximale modulaire opbouw van  stroombewaking Maximale modulaire opbouw van stroombewaking
Murrelektronik introduceert Mico Pro: een innovatief stroom- bewakingssysteem met een modulaire op-bouw. Door die opbouw kan het systeem nauwkeurig worden afgestemd op de gevraagde toepassing. De voordelen? Een bijzonder gunstig kosten-bateneffect, flexibele inzetbaarheid en het systeem neemt bijzonder weinig ruimte in. De gepatenteerde uitschakelkarakteristiek zorgt ervoor dat machines optimaal inzetbaar blijven.

Zoek

© 2020 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2020 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden