Engineers Online

SMD-TEC

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

SMD-TEC

Gepassioneerde deskundigen met meer dan 20 jaar hands-on SMD-ervaring en gespecialiseerd in verkoop, verhuur, installatie en service ondersteuning van machines en verbruiksgoederen die gerelateerd zijn aan de verwerking van SMD. SMD-Tec levert machines voor printing, jetten, dispensen, bestukking, reflow en vapour phase, selectief solderen, SPI, AOI, X-ray, storage enzovoorts. Dit van gerenommeerde merken zoals Essemtec, Viscom, IBL, Pillarhouse, Heraeus en Christian Koenen.

 

Het bedrijf bevindt zich in Aarschot, op slechts een uur rijden van Eindhoven. SMD-Tec beschikt over ruim 400 m2 kantoor-, demonstratie- en magazijnruimte.

 

Men kan bij SMD-Tec steeds vrijblijvend een afspraak maken voor persoonlijke begeleiding van een project en een demonstratie op de machines.

 

Op regelmatige tijdstippen organiseert SMD-Tec samen met zijn partners open-deur- en technologiedagen, worden nieuwigheden gepresenteerd en kunnen belangstellenden deelnemen aan tal van acties en wedstrijden.

volledig profiel

-A-
  • Autotronik
B
C
D
-E-
  • Essemtec
F
G
H
-I-
  • IBL
J
K
L
M
N
O
-P-
  • Pillarhouse
Q
R
S
T
U
-V-
  • Viscom
W
X
Y
Z

Ter Heidelaan 54C
3200 AARSCHOT
Belgiƫ

Tel. +32-16-436742
Fax +32-16-437220
www.smd-tec.be
info@smd-tec.be

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden