Engineers Online

Transfer Multisort Elektronik BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Transfer Multisort Elektronik BV

TME is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1990. Alles is begonnen met een kleine winkel voor elektronicaonderdelen; als service is een kleine productie gestart te Lodz (Polen).

 

Transfer Multisort Elektronik behoort vandaag de dag tot één van de grootste wereldwijde distributeurs van elektronische en elektrotechnische componenten, industriële automatiseringsonderdelen en werkplaatsuitrusting.

 

Het bedrijf heeft meer dan 700 medewerkers in dienst in het centrum van Polen en in de dochtervennootschappen in andere landen. TME bedient duizenden bedrijven in 140 landen en verstuurt 4000 pakketten per dag. Tot de 220.000 aangeboden producten behoren veel artikelen van de belangrijkste producenten van elektronische componenten.

volledig profiel

Bedrijfsnieuws van Transfer Multisort Elektronik BV( 3 )

TME wereldwijd distributeur van Schurter

Transfer Multisort Elektronik (TME) is de officiële distributeur geworden van Schurter. lees verder

Led's, IR-zenders en fototransistoren bij TME

Het aanbod van TME is uitgebreid met producten van Liteon, een van de grootste producenten van opto-elektronische componenten. lees verder

Transfer Multisort Elektronik opent kantoor in Nederland

Transfer Multisort Elektronik opent een kantoor in Eindhoven. Dit is al het zevende buitenlandse kantoor van het bedrijf dat ook aanwezig is in Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Spanje, Duitsland en Hongarije. lees verder

Beemdstraat 1
5653 MA Eindhoven
Nederland

Tel. 040-7370457
Fax 040-7370026
www.tme.eu
tme@tme-benelux.nl

Zoek

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden