Engineers Online

Vandentempel

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Vandentempel

Technisch Handels- en Adviesbureau Vandentempel biedt een breed assortiment test- en meetapparatuur voor de elektrische infrastructuur, energiewereld, elektrotechniek en industrie.

Vandentempel geeft advies, training, ondersteuning en service. Met merken als Baur, Fluke, Chauvin Arnoux en Unipower wordt een passende oplossing geboden voor diverse wensen voor test en meetapparatuur. Specialisaties zijn onder andere apparatuur voor kabelfoutlokalisatie, -beproeving, -selectie, schakelinstallaties, generatoren, transformatortesten en monitoring (MS/HS), isolatieweerstandbeproeving, netbeveiligingstesten, thermografie, energiemonitoring en power quality analyse. Daarnaast levert men complete kabelmeetwagens.

Met een eigen trainingsruimte en proeftuin laag- en middenspanningskabels kunnen praktijk en gebruikerstrainingen gegeven worden. Vandentempel verzorgt ook reparatie en kalibratie van test en meetapparatuur, ook op locatie. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om apparatuur te huren.

volledig profiel

Bedrijfsnieuws van Vandentempel( 1 )

Vandentempel wordt Fluke-distributeur

Fluke Nederland heeft Vandentempel als officiƫle Fluke-distributeur aangewezen. Met deze nieuwe vertegenwoordiging breidt Vandentempel zijn leveringspakket uit met specialistische test- en meetapparatuur, zoals warmtebeeldcamera's, power quality analyzers, vibratietesters, isolatieweerstandtesters en aardingstesters. lees verder

De Netelhorst 8
8051 KE HATTEM
Postbus 89
8090 AB WEZEP
Nederland

Tel. 038-4449009
Fax 038-4449010
www.vandentempel.nl
info@vandentempel.nl

Zoek

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2022 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden