Engineers Online

Comdes Componenten BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Comdes Componenten BV

Comdes is op de Nederlandse en Belgische markt actief als importeur en distributeur van elektronica- en elektrotechnische componenten. Als uitgangspunt wordt hierbij vastgehouden aan eigentijdse en klantspecifieke oplossingen met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Opdrachtgevers ondervinden dan ook elke dag opnieuw dat Comdes een actieve en richtingbepalende rol kan vervullen in de ontwikkelingsfase van nieuwe eindproducten. Het productenpakket van Comdes is verdeeld over 4 divisies en bestaat uit behuizingen, bedieningselementen, aansluit- en connectortechniek en transformatoren.

Al bij een eerste contact met Comdes kan men ervaren hoe innovatieve ideeën in zowel standaard- als maatwerkproducten uitstekend harmoniëren met een goed onderbouwd advies en scherpe prijsstellingen.

volledig profiel

Bedrijfsnieuws van Comdes Componenten BV( 1 )

Kunststof behuizingen

Comdes Componenten heeft het assortiment kunststof behuizingen van Supertronic toegevoegd aan zijn leveringsprogramma. lees verder

Platinastraat 25
2718 SZ Zoetermeer
Postbus 262
2700 AG ZOETERMEER
Nederland

Tel. 079-3625666
Fax 079-3625133
www.comdes.nl
info@comdes.nl

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2021 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2021 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden