Engineers Online

Accelonix BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Accelonix BV

Accelonix BV werd opgericht in 1985, onder de naam Comtest Instrumentation, als distributeur van test- en meetoplossingen voor elektromagnetische compatibiliteit (EMC) en RF-toepassingen. 

In 2000 werd het bedrijf onderdeel van de Accelonix Group, gespecialiseerd in test- en inspectieoplossingen voor elektronicaproductie en -ontwikkeling. 

Nu is Accelonix leverancier van EMC-en RF-instrumentatie, PCBA test- en inspectie systemen, metrology toepassingen evenals systemen voor micro- en semiconductorassemblage.

Het bedrijf voorziet klanten desgewenst van applicatiediensten voor vele toepassingen, zoals: Flying Probe en JTAG/Boundary Scan test, X-ray inspectie en CT analyse, oppervlaktemetrologie, die attach en wire bonding.

Waar nodig ontwikkelet Accelonix eigen hardware- en softwareproducten. 

In een goed uitgeruste trainings- en demoruimte ondersteunt Accelonix klanten met opleiding en applicatiesupport voor onze (turn-key) oplossingen.

volledig profiel

Bedrijfsnieuws van Accelonix BV( 1 )

Accelonix gaat Rehm soldeersystemen leveren

Accelonix heeft een reputatie opgebouwd als leverancier van testoplossingen voor EMC & RF en voor PCB testen. Deze expertise wordt nu uitgebreid in de richting van elektronicaproductie. lees verder

Luchthavenweg 18b
5657 EB Eindhoven
Postbus 7044
5605 JA EINDHOVEN
Nederland

Tel. 040-7501650
Fax 040
www.accelonix.nl
info@accelonix.nl

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2019 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2019 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden