Engineers Online

Jumo Meet- en Regeltechniek BV

Pas uw vermelding aan Via de link 'Pas uw vermelding aan' kunt u de bestaande profielgegevens van uw bedrijf aanpassen. U krijgt toegang door u in te loggen met het opgegeven emailadres en uw wachtwoord.

Indien deze niet bij u bekend zijn, kunt u dit bij ons opvragen. Neem hiervoor contact op met
orders.engineering@mybusinessmedia.nl Telefoonnummer: 0570 504 352

Jumo Meet- en Regeltechniek BV

Innovatieve topprestaties die bijdragen aan succes

 

Jumo is een van de leidende producenten op het gebied van industriële sensor- en automatiseringstechniek. Het innovatieve assortiment omvat meetapparatuur van sensor tot en met automatiseringsoplossingen, op het gebied van temperatuur, druk, doorstroming, niveau- en vochtmetingen en -beheersing. Tevens heeft Jumo specifieke apparatuur voor de vloeistofanalyse.

 

Dit met als doel klanten wereldwijd de optimale oplossingen inzake proceszekerheid, energie-efficiëntie en kostenoptimalisatie te bieden.

 

 

JUMO. More than sensors + automation

volledig profiel

Bedrijfsnieuws van Jumo Meet- en Regeltechniek BV( 1 )

Veertig jaar Jumo Nederland

Jumo Meet- en Regeltechniek is - Als dochter van het Duitse concern Jumo GmbH & Co. uit Fulda - al jarenlang een begrip in de industriƫle sensoren en automatiseringsbranche. Sinds 1976 is het bedrijf in Nederland is uitgegroeid naar 30 medewerkers, in onder meer een verkoop-/adviesafdeling en een eigen productie-afdeling. lees verder

Rijnkade 18
1382 GT WEESP
Nederland

Tel. 0294-491491
Fax 0294-419577
www.jumo.nl
info.nl@jumo.net

Gespecialiseerd in

Zoek

© 2020 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden

© 2020 MYbusinessmedia bv Alle rechten voorbehouden