Bestronics neemt Gemini Electronics in Beek over

Bestronics in Veldhoven heeft Gemini Electronics in Beek overgenomen. Gemini zal in Beek verder gaan onder de naam Bestronics Gemini.

Hightech assemblagebedrijf Gemini was juist bezig met een groeispurt in een gemoderniseerd pand met een nieuw modern machinepark, toen, juist door deze groei in combinatie met een stagnerende componentaanvoer, de liquiditeit vastliep. Gemini heeft 25 medewerkers die hun werkzaamheden onder de nieuwe vlag grotendeels kunnen voortzetten.

“We volgden dit mooie bedrijf al een tijdje vanwege de groei in een mooi klantenbestand, waarbij de Gemini medewerkers een enorme motivatie en vakbekwaam tonen”, aldus Anton van Limpt, CEO bij Bestronics. “Met beide bedrijven zijn mooie synergieën te bedenken zoals inkoop en verdeling van productiecapaciteit.”

Bestronics heeft met Gemini zijn vierde vestiging. In de Eindhovense Brainport Industries Campus worden de proto’s en kleine series vervaardigd, al dan niet ontwikkeld door dochter Spinnov. Bij het hoofdkantoor in Veldhoven staan vier highspeed productielijnen voor de grotere series en in Bladel is bij KempenPus een 1000m2 assemblageruimte in gebruik, waardoor momenteel totaal 100 Bestronics medewerkers werken aan de productie van hightech elektronica.

Tags:
Contactgegevens
AdresMarinus van Meelweg 15a
Postcode en plaats
5657 EN Eindhoven
Telefoon040-2350123

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *