Bert-Jan Woertman weg bij Mikrocentrum

Bert-Jan Woertman legt per direct zijn functie als directeur van Mikrocentrum neer. Hij vindt dat zijn ambities en kwaliteiten niet voldoende aansluiten bij de nieuwe fase die het centrum ingaat.

“De afgelopen twee jaar heb ik mij met veel enthousiasme en energie ingezet voor Mikrocentrum. Samen met het gehele team hebben we mooie stappen gezet, onder andere op het gebied van positionering, strategie en het nog meer met elkaar in verbinding staan, zowel intern als extern. We zijn mooie nieuwe samenwerkingen gestart en hebben oude weer nieuw leven ingeblazen Dit heeft geleid tot een nieuwe dynamiek en de bereidheid, zowel binnen de organisatie als daarbuiten, om de volgende stappen in de ontwikkeling en groei van Mikrocentrum te zetten. Ik kijk met trots terug op deze tijd en op de samenwerking met het gehele team. Na een grondige overweging heb ik echter geconcludeerd dat mijn ambities en kwaliteiten niet voldoende aansluiten bij deze volgende fase. Daarom is in goed overleg besloten dat ik Mikrocentrum ga verlaten op zoek naar een nieuwe uitdaging”, aldus Woertman.

Met het vertrek van Woertman gaat de organisatie op zoek naar een nieuwe Algemeen directeur. Tot er een nieuwe directeur wordt aangesteld, zal het Mikrocentrum Management Team de dagelijkse leiding gezamenlijk oppakken onder begeleiding van de leden van het bestuur van de stichting, die ook de statutaire verantwoordelijkheid dragen.

Contactgegevens
AdresDe Run 1115
Postcode en plaats
5503 LB Veldhoven
Meer informatieInformatie aanvragen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *