EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Cycloïde precisievertragingskasten bij Electro ABI

23 augustus 2010 om 13:50 uur -

Electro ABI heeft sinds kort de vertegenwoordiging van Nabtesco Precision Equipment Company voor de Benelux. Nabtesco Precision, een onderdeel van de Japanse Nabtesco groep is producent van van cycloïde precisievertragingskasten.

De vertragingskasten uit het programma van Nabtesco  zijn compact, licht en bieden een hoge torsiestijfheid en efficiëntie. De vertragingskasten zijn ondergebracht in verschillende series, met zowel een holle as als een volle as. Er is keuze uit een ready to mount versie, of een uitvoering als componentenset. De componentenset biedt de constructeur de mogelijkheid om zeer compact de vertragingskast te integreren. Er is een ruime variatie aan bouwgroottes, van 122 ... 543 mm, met keuze uit verschillende overbrengingen van 27 tot 258 : 1. Het nominaal koppel bedraagt, afhankelijk van de gekozen uitvoering, 60 tot 8.800 Nm. 

De constructie van de vertragingskasten creëert een hoog draaimoment in een zo klein mogelijke behuizing en een bijzonder hoge schokbelastbaarheid (tot 5 keer het nominale koppel). Alle vertragingskasten van Nabtesco hebben een zeer hoge torsiestijfheid en een speling van < 1 boogminuut. Hiermee is deze serie bijzonder geschikt voor toepassing in hoognauwkeurige toepassingen. De gepatenteerde tweetraps vertraging zorgt voor een sterke reductie van vibraties op het product en heeft een gering massatraagheidsmoment.

 

Naast de standaard series maakt Nabtesco ook een serie precisievertragingen voor speciale applicaties, zoals voor werktuigmachines en voor NC draaitafels.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
ABI
Adres
A. Hofmanweg 60
Postcode, Plaats
2031 BL, HAARLEM
Telefoon
023-5319292
Fax
023-5326599
Website
http://www.abi.nl
E-mail
info@abi.nl
Meer informatie
Bedrijfsprofiel

Laatste nieuws

Festivalapp ook geschikt voor social distancing rond Corona

Festivalapp ook geschikt voor social distancing rond Corona

Hoe druk is het vandaag in een winkelstraat? Camerabeelden kunnen misleidend of moeilijk te interpreteren zijn. CrowdScan, een spin-off van imec en de Universiteit Antwerpen, heeft een systeem ontwikkeld om de dichtheid…

Wat Kickstarter voor je kan doen: 1 miljoen euro in 3 uur

Wat Kickstarter voor je kan doen: 1 miljoen euro in 3 uur

De Belgische startup The Toadi Order plaatste onlangs een grasrobot op Kickstarter. Het gevolg? In 14 minuten haalden ze hun funding-doel en in minder dan 3 uur haalden ze 1 miljoen euro aan grasrobots op.

Nederland is Europese hub voor innovatie in 3D-printing

Nederland is Europese hub voor innovatie in 3D-printing

Nederlandse uitvinders en onderzoekers behoren tot de meest actieve aanvragers van octrooien bij het Europees Octrooibureau (EOB) voor additive manufacturing (AM). Dat stelt het EOB na een recente studie. Binnen Europa…

Meer nieuws »

Product van de maand

RSS
Nieuwe kleine transponderschakelaar CTM

De nieuwe CTM is heel klein en is geschikt voor elke radius vanaf slechts 15cm. Toch is het een volwaardige PL e - Cat....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL