EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Jarig Confed verhuisd

25 november 2015 om 09:45 uur -

Confed, producent van industriële elektronica, is uit zijn jasje in Nijkerk gegroeid en is verhuisd naar Amersfoort. Er werd een locatie gevonden die past bij de veelzijdige organisatie die Confed is. De mensen uit de verschillende panden in Nijkerk en Nunspeet zitten nu bij elkaar, zodat de lijntjes kort blijven en de samenwerking direct is. Confed viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Na een vliegende start met Confed Systems in 2005, eerst in Amersfoort en later in Nijkerk, volgden in 2009 een Protoshop in Lelystad en de toevoeging van Wiring & Assembly in Nijkerk. De hang naar een concurrerende positie voor wat betreft volume-artikelen leidde to  Confed Trading; een actieve samenwerking met partners in China.

 

In 2012 ging  Confed een joint-venture aan met een sociale werkvoorziening in Nunspeet. Hiermee betrekt het mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het productieproces. De laatste toevoeging was in 2014 Confed Solutions; een groep ervaren ontwikkelaars die klanten in dat stuk van het proces kunnen ondersteunen.

 

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Confed BV

Gerelateerd nieuws

Een auto met de weerstand van een colablikje

Een auto met de weerstand van een colablikje

De nieuwe auto van Solar Team Twente heeft geen neus. Daardoor heeft de kleinste zonneauto in de Twentse historie al snel de bijnaam ‘de kart’ gekregen. Het team mikt met de RED E op een toppositie tijdens de…

Nieuwe testperiode Ocean Cleanup System 001 in juni

New & improved: de Ocean Cleanup

The Ocean Cleanup-organisatie van Boyan Slat gaat in de maand juni een nieuwe testperiode in met een aangepast ontwerp. Het nieuwe opruimsysteem 001/B gaat worden getest in de Grote Oceaan op dezelfde plek als System 001…

Elektrische bussen en taxi's worden gevoed met de rem-energie van treinen

Elektrische bus rijdt op rem-energie trein

Wat als je de rem-energie van treinen kan oogsten en gebruiken om bussen en taxi’s mee op te laden? Aan dat concept werkt het Nederlandse bedrijf Hedgehog Applications al sinds 2012. Binnenkort start een pilotproject…

Laatste nieuws

Eíndelijk in evenwicht met je robotstaart

Eíndelijk in evenwicht, dankzij robotstaart (video)

Altijd al last gehad van evenwichtsproblemen? Dan kun je nu een robotstaart aangespen die helpt om je in balans te houden. Misschien ook handig voor werken op hoogte en onder rare hoeken. Zoals in de industrie.

Plastics2Fuel: schone diesel uit Noordzee-zwerfplastic

Plastics2Fuel: schone diesel uit Noordzee-plastic (video)

In Amsterdam wordt momenteel een fabriek gebouwd die dagelijks 96 ton afvalplastic gaat omzetten in transportbrandstof. Op jaarbasis levert dat ongeveer 35 miljoen liter brandstof op.

 Drones leveren auto-onderdelen aan Seat-fabriek (video)

Drones leveren auto-onderdelen aan Seat-fabriek (video)

Seat gaat drones inzetten om de flexibiliteit van haar productielijn te verbeteren. De drones zullen auto-onderdelen vervoeren tussen het logistieke centrum en de Seat-fabriek twee kilometer verderop.

Meer nieuws »

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tosec
Tosec

Specialist in plaatbewerking

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL