EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Internationale expansie bij Test & Measurement Solutions

09 mei 2015 om 22:52 uur -

Test & Measurement Solutions, ontwikkelaar en leverancier van industriële test- en meetoplossingen, noteerde in 2014 een groei van 15%. Om zijn internationale expansie voort te zetten en extra arbeidsplaatsen te creëren, investeert het bedrijf in nieuwe vestigingen in Nederland en Polen. Daarnaast zet T&M Solutions in op blijvende bijscholing van de medewerkers om hoogtechnologische expertise te garanderen bij het verstrekken van kwaliteitsgaranties voor producten en bij het optimaliseren van productieprocessen. Sinds de oprichting in 1998 noteerde T&M Solutions een jaarlijkse gemiddelde groei van 20%. In 2015 investeert het bedrijf in nieuwe vestigingen in Nederland en Polen, om klanten sneller te bedienen en extra ruimte te creëren voor testopstellingen en arbeidsplaatsen. Momenteel telt T&M Solutions 100 medewerkers in Europa, waarvan 15 in Nederland.

 

Met jaarlijks dubbele groeicijfers is de expansie van T&M Solutions - ook in Nederland - ondanks de economische crisis niet mis. Kurt Hensen, CEO van T&M Solutions: "T&M Solutions bereidt zich voor op de stijgende vraag naar kwaliteitsgaranties en kostenefficiëntie. We streven ernaar in de nabije toekomst aan meer klanten oplossingen te bieden die zowel producenten als eindgebruikers tijd, moeite en kosten besparen."

In Nederland verhuist het hoofdkantoor naar een nieuw, groter gebouw in Arnhem met extra testruimte en plaats voor bijkomende arbeidskrachten. In Polen opent T&M Solutions een volledig nieuw kantoor in Krakau. Daar werken nu al meer dan 10 nieuwe medewerkers. De vestiging in Wroclaw blijft het Poolse hoofdkantoor.

 

"Door nieuwe vestigingen te openen, kunnen we meer klanten van dienst zijn over een groter geografisch gebied", legt Kurt Hensen uit. "Daarnaast voorzien we overal grotere testruimtes voor oplossingen op maat."

T&M Solutions volgt de ontwikkelingen en technologieën op de voet. "We investeren voortdurend in de bijscholing van onze ingenieurs, zodat wij aan al onze klanten de meest volledige en actuele kennis kunnen presenteren om hun productie en producten te optimaliseren", vervolgt Hensen. "Wij zijn als het ware een ‘one-stop shop to zero defects'."

 

In 2014 verkreeg T&M Solutions verschillende erkenningen van partners en klanten, waaronder een reeks certificeringen van de Amerikaanse producent van geautomatiseerde testapparatuur en instrumentatiesoftware National Instruments (NI).  Zo kreeg T&M Solutions onder andere het Vision Specialty Alliance Partner-certificaat dat slechts acht Europese bedrijven op hun palmares mogen schrijven, en het Embedded Control Specialty Alliance Partner-certificaat. 

Hensen: "Deze certificeringen erkennen het belang en de geloofwaardigheid van onze expertise in het ontwerpen van middelgrote tot grootschalige test- en meettoepassingen op maat van de klant."

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
T&M Solutions Arnhem BV

Gerelateerd nieuws

Experimenteren met chemische zonnepanelen

Experimenteren met chemische zonnepanelen

Kunnen we straks met kleine buisjes of druppels en licht onze afvalproducten recycleren en lucht zuiveren? Aan de KU Leuven wordt er sinds een jaar druk geëxperimenteerd met nieuwe types van chemische reactoren.

Kogelvrije polymeerblokjes

Kogelvrije polymeerblokjes

Onderzoekers van de Rice University Brown School of Engineering in Houston (VS) hebben kubussen van roosterpolymeer ontwikkeld die de kracht van een kogel en andere projectielen kunnen weerstaan.

En kwantumtransistoren maken we van... germanium!

En kwantumtransistoren maken we van... germanium!

Transistoren op basis van germanium kunnen berekeningen uitvoeren voor de toekomstige kwantumcomputer. Met deze ontdekking van het team van Menno Veldhorst (QuTech) staat de transistor, die sinds zijn uitvinding in de…

Laatste nieuws

Naar geruisloze apparatuur

Naar geruisloze apparatuur

Aan de universiteit van Osaka is een 3D-circuitsimulator ontwikkeld voor het kwantificeren van elektromagnetische (EM) ruis, waardoor deze ruis kan worden verminderd in elektronische en elektrische circuits.

Hoe licht kan een opvouwbare en duurzame batterij zijn?

Hoe licht kan een opvouwbare en duurzame batterij zijn?

Een onderzoeksteam uit Korea heeft een monolithische elektrode ontwikkeld die zware kopercollectoren kan vervangen en de ontwikkeling mogelijk maakt van een flexibele batterij met een hoge capaciteit.

TU/ecomotive lanceert auto van afval

Auto van afval glimt je tegemoet

TU/ecomotive heeft het design van haar zesde wagen gepresenteerd, Luca. Het is de opvolger van 'de eerste circulaire auto ter wereld', met een sportiever ontwerp. De auto moet een bijdrage leveren aan het…

Meer nieuws »

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL