EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Internationale expansie bij Test & Measurement Solutions

09 mei 2015 om 22:52 uur -

Test & Measurement Solutions, ontwikkelaar en leverancier van industriële test- en meetoplossingen, noteerde in 2014 een groei van 15%. Om zijn internationale expansie voort te zetten en extra arbeidsplaatsen te creëren, investeert het bedrijf in nieuwe vestigingen in Nederland en Polen. Daarnaast zet T&M Solutions in op blijvende bijscholing van de medewerkers om hoogtechnologische expertise te garanderen bij het verstrekken van kwaliteitsgaranties voor producten en bij het optimaliseren van productieprocessen. Sinds de oprichting in 1998 noteerde T&M Solutions een jaarlijkse gemiddelde groei van 20%. In 2015 investeert het bedrijf in nieuwe vestigingen in Nederland en Polen, om klanten sneller te bedienen en extra ruimte te creëren voor testopstellingen en arbeidsplaatsen. Momenteel telt T&M Solutions 100 medewerkers in Europa, waarvan 15 in Nederland.

 

Met jaarlijks dubbele groeicijfers is de expansie van T&M Solutions - ook in Nederland - ondanks de economische crisis niet mis. Kurt Hensen, CEO van T&M Solutions: "T&M Solutions bereidt zich voor op de stijgende vraag naar kwaliteitsgaranties en kostenefficiëntie. We streven ernaar in de nabije toekomst aan meer klanten oplossingen te bieden die zowel producenten als eindgebruikers tijd, moeite en kosten besparen."

In Nederland verhuist het hoofdkantoor naar een nieuw, groter gebouw in Arnhem met extra testruimte en plaats voor bijkomende arbeidskrachten. In Polen opent T&M Solutions een volledig nieuw kantoor in Krakau. Daar werken nu al meer dan 10 nieuwe medewerkers. De vestiging in Wroclaw blijft het Poolse hoofdkantoor.

 

"Door nieuwe vestigingen te openen, kunnen we meer klanten van dienst zijn over een groter geografisch gebied", legt Kurt Hensen uit. "Daarnaast voorzien we overal grotere testruimtes voor oplossingen op maat."

T&M Solutions volgt de ontwikkelingen en technologieën op de voet. "We investeren voortdurend in de bijscholing van onze ingenieurs, zodat wij aan al onze klanten de meest volledige en actuele kennis kunnen presenteren om hun productie en producten te optimaliseren", vervolgt Hensen. "Wij zijn als het ware een ‘one-stop shop to zero defects'."

 

In 2014 verkreeg T&M Solutions verschillende erkenningen van partners en klanten, waaronder een reeks certificeringen van de Amerikaanse producent van geautomatiseerde testapparatuur en instrumentatiesoftware National Instruments (NI).  Zo kreeg T&M Solutions onder andere het Vision Specialty Alliance Partner-certificaat dat slechts acht Europese bedrijven op hun palmares mogen schrijven, en het Embedded Control Specialty Alliance Partner-certificaat. 

Hensen: "Deze certificeringen erkennen het belang en de geloofwaardigheid van onze expertise in het ontwerpen van middelgrote tot grootschalige test- en meettoepassingen op maat van de klant."

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
T&M Solutions Arnhem BV

Gerelateerd nieuws

Studenten uit Delft winnen James Dyson Award 2020 met audiosysteem dat glas gebruikt om muziek te streamen

James Dyson Award voor audiosysteem dat glas gebruikt om muziek te streamen (video)

Ammos is een audiosysteem voor thuis dat kristalhelder geluid produceert met een glasplaat en daardoor in het geheel recyclebaar is. De zes studenten van TU Delft pakken hiermee de duurzaamheidskwesties in…

3D-printen van een miniatuur magnetische pomp

Miniatuur magnetische pomp toont de ware kracht van 3D-printen

Een miniatuurpomp - compact, ventielloos en magnetisch bediend - toont de brede mogelijkheden van apparaten die zijn vervaardigd door middel van 3D-printen.

MIT-robot sluit kabels aan

En de MIT-robot sluit de kabels aan (video)

Ontwikkelaars van het Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory (CSail) van het MIT hebben robots gemaakt die dunne flexibele objecten als touwen, draden en kabels kunnen manipuleren met behulp van een…

Laatste nieuws

James Dyson Award: elektrisch instelbare lens

James Dyson Award: elektrisch instelbare lens voor de kleinste behuizingen

Scope zijn elektrisch instelbare lenzen die zoom- en compactcamera's met hogere beeldkwaliteit en lagere kosten mogelijk maken voor smartphones, AR / VR, Lidar-scanning, machine vision, microscopen en meer.

James Dyson Award: OFlow reinigt rioolwater van microplastics

James Dyson Award: OFlow reinigt rioolwater van microplastics

OFlow gebruikt biologisch afbreekbare houders die zijn ingeënt met P. Fluorescens-bacteriën om ongefilterde microplastics op te vangen in waterzuiveringsinstallaties, voordat ze in de rivieren worden geloosd.

James Dyson Award: Oled-scherm toont situatie naast bus en vrachtwagen

James Dyson Award: Oled-scherm toont situatie naast bus en vrachtwagen

Als je naast een groot voertuig rijdt, is het nu onmogelijk om te zien wat er aan die kant in het verkeer gebeurt. Oledscherm Aved zorgt door doorzicht.

Meer nieuws »

Product van de maand

RSS
Encoder WDGR - de incrementele redundantie

Het hoeft niet altijd SIL te zijn ... de incrementele redundante encoder WDGR.

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL