EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Dienstverlening Rexel gecentraliseerd in Bleiswijk

01 april 2015 om 23:00 uur -

Sinds 31 maart opereren naast de logistieke activiteiten ook alle overige ondersteunende afdelingen van Rexel Nederland vanuit Bleiswijk. In 2012 is begonnen met de coördinatie van de logistieke activiteiten vanuit een modern gebouw in Bleiswijk; nu komen daar de overige centrale afdelingen bij. De directie, ICT-, HR-, marketing-, inkoop- en de financiële afdelingen waren na de overname van Hagemeyer in 2009 in het kantoorpand aan de Kampenringweg 45 in Gouda gevestigd.

 

Hagemeyer en Onexis verder als Rexel

Vanaf april 2015 biedt Rexel Nederland al zijn diensten aan onder de naam Rexel en worden de namen Hagemeyer Nederland en Onexis niet meer gebruikt. Dit proces is in 2014 gestart en nu volledig afgerond. De toegevoegde waarde van beide verkoopkanalen, is nu volledig geborgd en ondergebracht in één organisatie.

 

Martin Verdegaal, algemeen directeur van Rexel: "Met het samenbrengen van alle ondersteunende afdelingen onder één dak kunnen wij sneller inspelen op de behoefte van onze klanten en het centraal stellen van service in onze organisatie."

 

Met een landelijke dekking van achttien verkoopvestigingen en de centralisatie van alle ondersteunende afdelingen in Bleiswijk is Rexel klaar om samen met relaties in de bouw-, installatie- en industriële sectoren, te bouwen aan de toekomst.

Het nieuwe correspondentie adres is: Maansteenweg 3, 2665 NP, Bleiswijk.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Rexel Nederland

Gerelateerd nieuws

Een auto als een vleermuis: op weg naar sonarteflectie in het verkeer

Een auto als een vleermuis: op weg naar sonarreflectie in het verkeer

Sonarsensoren zijn een essentieel onderdeel van robots en zelfrijdende auto’s, maar ze hebben hun beperkingen. Zo zijn de metingen niet altijd even betrouwbaar. Onderzoekers van de Vrije Universiteit Amsterdam en…

Het Cyberkompas voor inzicht in digitale weerbaarheid

Het Cyberkompas voor inzicht in digitale weerbaarheid

Organisaties moeten digitaal weerbaar zijn en weten welke dreigingen er op hen afkomen. Daarvoor heeft het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) het Cyberkompas ontwikkeld.

‘Robotisering levert banen op’

Meer robots > meer banen

In 2018 gebruikte 7% van de bedrijven robots. Vooral bedrijven in de industrie en researchinstellingen maakten gebruik van bijvoorbeeld lasrobots of zelfsturende voertuigen in magazijnen. Ook andere relatief nieuwe ICT…

Laatste nieuws

Ganz: How I Lost My Beetle (video)

Hoe Josepf Ganz de Volkswagen Kever kwijtraakte (video)

De Volkswagen Kever, een van de beroemdste auto’s aller tijden, kwam in 1938 op de markt, naar een in opdracht van Adolf Hitler gemaakt ontwerp van Ferdinand Porsche. De bijdrage van de Joodse auto-ingenieur Josef Ganz…

Het bijzondere effect van een foutje

Foutjes maken materialen sterker (video)

Wat is het verschil tussen een vel en een prop papier? Het is gemaakt van hetzelfde materiaal maar een vel papier is plat en slap, een prop is stijf en bolvormig. Door een vel papier te verfrommelen verander je dus de…

Ammoniak-aangedreven bevoorradingsschip op de tekentafel

Ammoniak-aangedreven bevoorradingsschip op de tekentafel

Het Noorse energiebedrijf Equinor gaat een bevoorradingsschip zo aanpassen dat het lange afstanden kan afleggen op koolstofvrije ammoniakbrandstofcellen.

Meer nieuws »

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL