EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Nieuwe locatie Brammer biedt ruimte aan toekomstplannen

10 oktober 2013 om 16:05 uur -

Brammer Nederland heeft intrek genomen in een nieuw pand in Haarlem. De distributeur van werktuigbouwkundige componenten en alle denkbare toebehoren voor industrieel onderhoud (MRO), maakt op dit moment een grote groei door. De groei van Brammer is vooral te danken aan een aantal strategische keuzes van de organisatie. Paul van der Rest, directeur van Brammer Nederland: "Onze belangrijkste doelstelling is dat het productieproces van onze klanten altijd optimaal functioneert. Daarom hebben we gekozen voor de focus op preventie van productiestilstand bij de klant en een verbreding van ons landelijk netwerk naar 17 servicecenters."

 

Het nieuwe pand aan het Spaarne is met een totale oppervlakte van 3600 m2 bijna drie keer groter dan de voormalige huisvesting. Het pand is compleet ingericht als een logistiek centrum met moderne logistieke automatisering. Naast een voorraad van ruim 40 000 producten beschikt Brammer nu ook over een zeer ruim service center waar bestelde goederen kunnen worden afgehaald. Daarnaast is er een service werkplaats om tandriemen te snijden, kettingen te splitsen en in de toekomst ook slangen te persen. In het Centre of Excellence kunnen klanten kennismaken met de producten en innovaties van leveranciers van Brammer.

De nieuwe huisvesting biedt Brammer de mogelijkheid om te blijven groeien. Paul van der Rest: "Wij verwachten met ons nieuwe Nationale Distributie Centrum en hoofdkantoor in Nederland onze klanten nog meer kwaliteit en service te kunnen bieden. Om dit te realiseren zijn bij de inrichting van het nieuwe pand verbeteringen aangebracht in de logistiek. Zo werken we nu op basis van unieke locaties en is er een automatiseringsslag gemaakt door het investeren in een rollenbaansysteem gekoppeld aan een Warehouse Management Systeem. Op dit moment verwerken we meer dan 98% van de zendingen foutloos. De verwachting is dat we met deze aanpassingen elke zending foutloos afleveren. Zodat onze Nederlandse en Europese klanten met toonaangevende namen in de papier-, frisdranken-, voedingsmiddelen- en staalindustrie altijd 100% tevreden zijn."
Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Brammer Nederland BV

Gerelateerd nieuws

Flexibel productiesysteem maakt een verscheidenheid aan varianten mogelijk

Maakt KIT speciaalmachines overbodig? (video)

Van sportschoenen tot autoaccessoires - er is een toenemende vraag naar geïindividualiseerde producten. De economische en competitieve productie van industriële en consumptiegoederen met een hoge mate van…

Rotor uit één stuk en schuin op de wind (video)

Rotor uit één stuk, schuin op de wind, houdt drijvende windmolen goedkoop en stabiel (video)

TouchWind ontwikkelt een compleet nieuw ontwerp voor een drijvende windturbine. Deze turbine maakt gebruik van een rotor uit één deel die schuin op de wind is geplaatst. Het innovatieve ontwerp verlaagt de kosten van…

Nieuw wiskundig raamwerk verklaart de verschijning van grote energiestoringen

De verschijning van grote energiestoringen verklaard

Nieuw onderzoek toont aan dat de statistische verdeling van de grootte van energiestoringen gelinkt kan worden aan de grootte van steden. Uit de analyse blijkt dat het investeren in netwerk upgrades dit soort storingen…

Laatste nieuws

James Dyson Award: elektrisch instelbare lens

James Dyson Award: elektrisch instelbare lens voor de kleinste behuizingen

Scope zijn elektrisch instelbare lenzen die zoom- en compactcamera's met hogere beeldkwaliteit en lagere kosten mogelijk maken voor smartphones, AR / VR, Lidar-scanning, machine vision, microscopen en meer.

James Dyson Award: OFlow reinigt rioolwater van microplastics

James Dyson Award: OFlow reinigt rioolwater van microplastics

OFlow gebruikt biologisch afbreekbare houders die zijn ingeënt met P. Fluorescens-bacteriën om ongefilterde microplastics op te vangen in waterzuiveringsinstallaties, voordat ze in de rivieren worden geloosd.

James Dyson Award: Oled-scherm toont situatie naast bus en vrachtwagen

James Dyson Award: Oled-scherm toont situatie naast bus en vrachtwagen

Als je naast een groot voertuig rijdt, is het nu onmogelijk om te zien wat er aan die kant in het verkeer gebeurt. Oledscherm Aved zorgt door doorzicht.

Meer nieuws »

Product van de maand

RSS
Encoder WDGR - de incrementele redundantie

Het hoeft niet altijd SIL te zijn ... de incrementele redundante encoder WDGR.

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL