EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Nieuwe locatie Brammer biedt ruimte aan toekomstplannen

10 oktober 2013 om 16:05 uur -

Brammer Nederland heeft intrek genomen in een nieuw pand in Haarlem. De distributeur van werktuigbouwkundige componenten en alle denkbare toebehoren voor industrieel onderhoud (MRO), maakt op dit moment een grote groei door. De groei van Brammer is vooral te danken aan een aantal strategische keuzes van de organisatie. Paul van der Rest, directeur van Brammer Nederland: "Onze belangrijkste doelstelling is dat het productieproces van onze klanten altijd optimaal functioneert. Daarom hebben we gekozen voor de focus op preventie van productiestilstand bij de klant en een verbreding van ons landelijk netwerk naar 17 servicecenters."

 

Het nieuwe pand aan het Spaarne is met een totale oppervlakte van 3600 m2 bijna drie keer groter dan de voormalige huisvesting. Het pand is compleet ingericht als een logistiek centrum met moderne logistieke automatisering. Naast een voorraad van ruim 40 000 producten beschikt Brammer nu ook over een zeer ruim service center waar bestelde goederen kunnen worden afgehaald. Daarnaast is er een service werkplaats om tandriemen te snijden, kettingen te splitsen en in de toekomst ook slangen te persen. In het Centre of Excellence kunnen klanten kennismaken met de producten en innovaties van leveranciers van Brammer.

De nieuwe huisvesting biedt Brammer de mogelijkheid om te blijven groeien. Paul van der Rest: "Wij verwachten met ons nieuwe Nationale Distributie Centrum en hoofdkantoor in Nederland onze klanten nog meer kwaliteit en service te kunnen bieden. Om dit te realiseren zijn bij de inrichting van het nieuwe pand verbeteringen aangebracht in de logistiek. Zo werken we nu op basis van unieke locaties en is er een automatiseringsslag gemaakt door het investeren in een rollenbaansysteem gekoppeld aan een Warehouse Management Systeem. Op dit moment verwerken we meer dan 98% van de zendingen foutloos. De verwachting is dat we met deze aanpassingen elke zending foutloos afleveren. Zodat onze Nederlandse en Europese klanten met toonaangevende namen in de papier-, frisdranken-, voedingsmiddelen- en staalindustrie altijd 100% tevreden zijn."
Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Brammer Nederland BV

Gerelateerd nieuws

Hoe licht kan een opvouwbare en duurzame batterij zijn?

Hoe licht kan een opvouwbare en duurzame batterij zijn?

Een onderzoeksteam uit Korea heeft een monolithische elektrode ontwikkeld die zware kopercollectoren kan vervangen en de ontwikkeling mogelijk maakt van een flexibele batterij met een hoge capaciteit.

Hoe gebruik je exoskeletten gezond en veilig in de industrie?

Hoe gebruik je exoskeletten gezond en veilig in de industrie?

Nu prototypes van exoskeletten hun nut hebben bewezen, zal het gebruik ervan naar verwachting gaan toenemen. Tot nu toe worden ze vooral ingezet bij het aanpakken van werkgerelateerde aandoeningen aan het…

Kogelvrije polymeerblokjes

Kogelvrije polymeerblokjes

Onderzoekers van de Rice University Brown School of Engineering in Houston (VS) hebben kubussen van roosterpolymeer ontwikkeld die de kracht van een kogel en andere projectielen kunnen weerstaan.

Laatste nieuws

Hoe een platina elektrode verruwt

Hoe een platina elektrode verruwt

Gladde platina-elektrodes worden ruwer en slijten door herhaalde oxidatie-reductiecycli, waardoor op nanometer-schaal heuveltjes ontstaan. Leidse chemici Leon Jacobse en Mark Koper, en natuurkundige Marcel Rost ontdekten…

Kleine kwantumsensoren zien materialen transformeren onder druk

Kleine kwantumsensoren zien materialen transformeren onder druk

Sinds hun uitvinding meer dan 60 jaar geleden, hebben diamanten aambeeldcellen het voor wetenschappers mogelijk gemaakt om extreme fenomenen na te bootsen - zoals de verpletterende druk diep in de aardmantel - of om…

Naar geruisloze apparatuur

Naar geruisloze apparatuur

Aan de universiteit van Osaka is een 3D-circuitsimulator ontwikkeld voor het kwantificeren van elektromagnetische (EM) ruis, waardoor deze ruis kan worden verminderd in elektronische en elektrische circuits.

Meer nieuws »

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL