EO
Laatste bedrijfsnieuws:

Vind bedrijfsnieuws in:

Irmato bestaat 10 jaar en opent nieuw hoofdkantoor

29 september 2013 om 14:34 uur -

Op 11 oktober 2013 opent Irmato een nieuw hoofdkantoor. Het volledig gerenoveerde monumentale pand is gelegen in het Midden-Limburgse Stramproy, dichtbij de Brainport Regio Eindhoven. Voorheen was dit pand in gebruik als zuivelfabriek.

Irmato is onderdeel van de Moonen Group of Companies, bestaande uit o.a aannemersbedrijf VMB Bouw, uitzend- en detacheringsbedrijf Prisma Worx, pluimveeverlaadbedrijf IPS en Wisbroek Breeding Center. Bij de Moonen Group werken in totaal ca. 650 medewerkers.

  

10-jarig bestaan Irmato

De opening van het nieuwe hoofdkantoor valt samen met het 10-jarig jubileum van Irmato. Het multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau voor de machine en apparatenbouw is in 2003 opgericht door Vitor Moonen (40). Irmato is in deze 10 jaar uitgegroeid van een ingenieursbureau met 30 medewerkers tot een grote speler in de high-tech markt. Irmato heeft momenteel 10 vestigingen in Nederland, België en Duitsland en meer dan 350 medewerkers in dienst.

 

Groei

Irmato is dus flink gegroeid. Het bedrijf realiseerde dit onder andere door diverse andere bedrijven over te nemen. De meest recente overname van Irmato was Jentjens Machinetechniek uit Veghel medio augustus van dit jaar. Eerder dit jaar werd het Groningen ingenieursbureau Nieuwhof al aan de Irmato Group toegevoegd. De reeks overnames begon in 2010 met de overname van Braincenter Noord, Philips Aachen, en het Eindhovense Vogels Mechatronic Projets. De daarop volgende jaren volgde Hendrikx Fijnmetaal uit Mierlo en Machinefabriek van Keulen uit Veldhoven.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam
Irmato Group BV

Gerelateerd nieuws

Dutch Technology Week gaat digitaal: “Bijzondere tijden vragen om bijzondere DTW”

Dutch Technology Week gaat digitaal: “Bijzondere tijden vragen om bijzondere DTW”

Dat er dit jaar geen fysieke Dutch Technology Week zou plaatsvinden, was al duidelijk. Maar er is wel een online-editie. Van 8 tot en met 13 juni, de oorspronkelijke data van de Dutch Technology Week, staat nu de DTW2020…

Chris Nillesen ontvangt Kees Kooij Award 2019

Chris Nillesen ontvangt Kees Kooij Award 2019

Docent laserveiligheid Chris Nillesen heeft de Kees Kooij award gekregen. Mikrocentrum reikt deze award jaarlijks uit aan iemand die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor Mikrocentrum.

Rien Koster-prijs voor Hans van de Rijdt

Rien Koster-prijs voor Hans van de Rijdt

Tijdens de negentiende editie van de Precisiebeurs werd onder auspiciën van de DSPE (Dutch Society for Precision Engineering) de Rien Koster-prijs uitgereikt. Hans van de Rijdt ontving de prijs voor zijn verdiensten als…

Laatste nieuws

James Dyson Award: elektrisch instelbare lens

James Dyson Award: elektrisch instelbare lens voor de kleinste behuizingen

Scope zijn elektrisch instelbare lenzen die zoom- en compactcamera's met hogere beeldkwaliteit en lagere kosten mogelijk maken voor smartphones, AR / VR, Lidar-scanning, machine vision, microscopen en meer.

James Dyson Award: OFlow reinigt rioolwater van microplastics

James Dyson Award: OFlow reinigt rioolwater van microplastics

OFlow gebruikt biologisch afbreekbare houders die zijn ingeënt met P. Fluorescens-bacteriën om ongefilterde microplastics op te vangen in waterzuiveringsinstallaties, voordat ze in de rivieren worden geloosd.

James Dyson Award: Oled-scherm toont situatie naast bus en vrachtwagen

James Dyson Award: Oled-scherm toont situatie naast bus en vrachtwagen

Als je naast een groot voertuig rijdt, is het nu onmogelijk om te zien wat er aan die kant in het verkeer gebeurt. Oledscherm Aved zorgt door doorzicht.

Meer nieuws »

Product van de maand

RSS
Encoder WDGR - de incrementele redundantie

Het hoeft niet altijd SIL te zijn ... de incrementele redundante encoder WDGR.

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Gratis nieuwsbrief

EOL