Sensor Beheer sluit zich aan bij Indutrade Benelux

Geplaatst op 06 augustus 2019 om 09:45 uur
Sensor Beheer sluit zich aan bij Indutrade Benelux
Indutrade Benelux heeft de bedrijvengroep Sensor Beheer overgenomen. Hans Giezenberg, oprichter en voormalig eigenaar van Sensor Beheer, blijft na de transactie aan als algemeen directeur.

Onder Sensor Beheer (handelsnaam Sensor Groep) vallen de bedrijven Sensor Partners, Sensor en Vision Partners. De bedrijvengroep heeft een jaarlijkse omzet van ongeveer 8,5 miljoen euro.

 

De technische handelsbedrijven binnen de Sensor Groep leveren sensoren voor industriële en maritieme (automatiserings)toepassingen. Ze houden zich bezig met contactloos detecteren, meten, controleren, tellen, bewaken en identificeren. De sensoren worden ingezet in OEM-toepassingen, maar ook in productieprocessen van eindgebruikers. Sensor Groep opereert vanuit Nederland (Drunen) en België (Zellik).

 

De bedrijven die onder Sensor Beheer vallen hebben elk hun eigen kernactiviteit, maar wel hetzelfde doel: de klant voorzien van een passend product, dat bijdraagt aan de verbetering van applicaties, het verhogen van de productkwaliteit en het vroegtijdig detecteren van afwijkingen in processen.

 

Indutrade

Het Zweedse, beursgenoteerde Indutrade richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. De aangesloten bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt. "Een decentrale structuur vormt het hart van de bedrijfscultuur en -strategie", zegt algemeen directeur Robert Timmer van Indutrade Benelux. "Hierdoor behouden de aangesloten bedrijven hun identiteit en autonomie. Deze vrijheid staat aan de basis van de ondernemende spirit binnen de organisatie."

 
© Engineersonline.nl