NCAB breidt uit in Benelux

Geplaatst op 16 juli 2019 om 08:23 uur
NCAB breidt uit in Benelux
De NCAB Group gaat nieuwe activiteiten ontwikkelen in de Benelux. Ingrid de Leeuw is hiervoor aangenomen als Managing Director. Het nieuwe bedrijf wordt gevestigd in Den Bosch, vlakbij Eindhoven, waar zich vele potentiƫle klanten bevinden.
"De Benelux vertegenwoordigt een van de weinige plekken in Europa waar NCAB nog niet actief is. De markt voor elektronica is interessant, met veel potentiële klanten in het high-mix/low-volume-segment. De oprichting van een lokaal bedrijf dat lokaal diensten en expertise biedt, geeft ons goede mogelijkheden om te groeien, met zowel bestaande als nieuwe klanten in Nederland, België en Luxemburg," aldus Anders Forsén, CFO van de NCAB Group.

De nieuwe managing director Ingrid de Leeuw heeft een gedegen achtergrond in de elektronicasector. NCAB is nog op zoek naar bekwaam personeel om de snelle groei te kunnen realiseren en te kunnen voldoen aan de vraag van de klant naar service, technische expertise en hoogwaardige prestaties.

VP Europe Howard Goff is verantwoordelijk voor het inwerkproces in de Benelux: "Ik kijk uit naar verdere groei in de Benelux. Het is een spannende markt met veel potentieel en vele zakelijke kansen voor een bedrijf als NCAB".

www.ncabgroup.com
 
© Engineersonline.nl