DGI Doedijns verhuist naar Zoetermeer

Geplaatst op 03 juni 2019 om 13:20 uur
DGI Doedijns verhuist naar Zoetermeer
DGI Doedijns verhuist naar het Dutch Innovation Park in Zoetermeer. Samen met zusteronderneming DGI Sypack zal het eind van het jaar een pand aan de Bleiswijkseweg betrekken.

"Binnen DGI zagen we veel synergie tussen de twee ondernemingen. Hierdoor is de wens ontstaan om de activiteiten samen te brengen op één locatie", zegt CEO Frank Robben. "Met de aanwezigheid van onder andere de Dutch Tech Campus en De Haagse Hoge School op het Innovation Park zien wij mooie kansen om onze business verder uit te bouwen."

 

Het in Nederland 140 medewerkers tellende DGI is gespecialiseerd in aandrijftoepassingen, zoals hydraulische, pneumatische en regelapparatuur. Het ontwerpt, produceert en levert systemen aan industrieën zoals olie en gas, scheepvaart en duurzame en hernieuwbare energie zoals waterstof. Industry 4.0 en big data spelen een steeds grotere rol.

 

DGI assembleert, spuit en test alle systemen in eigen huis. Daartoe zal de werkplaats van het pand aan de Bleiswijkseweg worden uitgebreid, met als resultaat dat het pand een totaal oppervlakte van 8260 m2 zal bedragen. Ook worden de kantoorfaciliteiten geschikt gemaakt om de engineering- en componentendivisie te huisvesten.

 

Bereikbaarheid

Bij de selectie van het nieuwe onderkomen speelt de bereikbaarheid een belangrijke factor. "Het is in ons belang dat het personeel de verhuizing omarmt. Goede bereikbaarheid is dan ook van groot belang" legt Robben uit. "Door de centrale ligging van het nieuwe pand, pal naast het nieuwe station Lansingerland en de A12, verbetert het woon-werkverkeer voor het overgrote deel van ons personeel."

 
© Engineersonline.nl