Batenburg Techniek neemt Adelco Electronics over

Geplaatst op 22 augustus 2018 om 08:23 uur
Batenburg Techniek neemt Adelco Electronics over
Batenburg Techniek N.V. heeft de acquisitie afgerond van Adelco Electronics B.V. gevestigd in Capelle aan den IJssel. Adelco is gespecialiseerd in displays voor industriƫle toepassingen, in modules voor embedded computing en in componenten voor draadloze communicatie.

CEO Ralph van den Broek van Batenburg Techniek: "De aankoop van Adelco is de volgende stap in het versterken van onze divisie Industriële Componenten. Adelco opereert in het hart van de smart industry en sluit goed aan bij onze producten- en klantenportefeuille. Door onze krachten te bundelen maken we de volgende stap in het verstevigen van onze positie als partner voor de maakindustrie. Met ervaren medewerkers met diepe kennis van de productlijnen en applicaties en met goed aangeschreven leveranciers biedt deze overname ons mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te zijn."


Adelco is met name actief op het gebied van displays, modules voor embedded computing en in componenten voor draadloze communicatie. Het bedrijf heeft tien medewerkers en een jaaropbrengst van 11 miljoen euro. De opbrengst van de divisie Industriële Componenten van Batenburg Techniek was in 2017 58,5 miljoen euro. De totale opbrengst van Batenburg Techniek bedroeg dat jaar 172,6 miljoen euro.

 
© Engineersonline.nl