Start-up Competition: Electronica Fast Forward 2018

Geplaatst op 01 september 2018 om 13:53 uur
Start-up Competition: Electronica Fast Forward 2018
Tijdens electronica 2018, de wereldvakbeurs voor elektronica van 13 t/m 16 november in M√ľnchen, reikt Elektor International Media prijzen uit aan elektronica-ondernemers en -ontwerpers die kunnen aantonen dat hun start-up of prototype het meest innovatief en van hoge kwaliteit is. De winnaars krijgen de mogelijkheid om zich daarna goed op de kaart te zetten. Lokaal en internationaal.

Voor de markt in Nederland en België zullen deze website en ons vakblad Elektronica een artikel over je ontwikkeling plaatsen. Elektor biedt een aanzienlijk marketing-pakket aan, ter waarde van 75.000 tot 25.000 euro. Degene met de 1e prijs krijgt tevens een stand op de eerstvolgende beurs electronica 2020.

 

Wat moet je doen?

Ga naar de website https://www.elektormagazine.nl/news/e-ffwd en geef je alvast op. Daarna kun je alle details aanleveren waarin je duidelijk maakt waarom jouw start-up of prototype boven alle andere uitstijgt. Inschrijven is tot 1 oktober mogelijk. Daarna krijgen de genomineerden uit beide categorieën een uitnodiging om een pitch te geven op electronica 2018 waarna de jury zal bepalen wie de uiteindelijke winnaars van 2018 zullen worden.

 
© Engineersonline.nl