VDL-er Jan-Cees Santema naar Additive Industries

Geplaatst op 06 juni 2018 om 09:49 uur
VDL-er Jan-Cees Santema naar Additive Industries
Om invulling te geven aan de ambitie om te groeien naar een top 3 positie in de markt voor 3D metaal printers voor serieproductie, heeft Additive Industries Jan-Cees Santema aangetrokken. Sinds 1 juni is Santema verantwoordelijk voor verkoop in Europa en het uitbouwen van het commerciƫle team op het recent betrokken hoofdkantoor in Eindhoven en lokaal in de belangrijkste regionale markten.

Santema was eerder Managing Director van de VDL Groep, gericht op productie automatisering en aandrijflijntechnieken. Binnen VDL Bus Chassis lag zijn focus in de laatste jaren op de transitie van conventionele dieselmotor toepassingen naar volledige elektrische bedrijfsvoertuigen, zoals e-bussen en e-Trucks. Het gebruik van deze innovatieve technologie heeft onder zijn verantwoordelijkheid geleid tot nieuwe mogelijkheden voor VDL.


Santema neemt zijn ervaring in internationale marketing & sales en business development mee ter ondersteuning van een snelle groei van Additive Industries. "Ik ben trots dat ik mijn passie, ervaring en enthousiasme kan gebruiken in de snel groeiende en innovatieve wereld van Additive Manufacturing. Het is verbazingwekkend om te zien hoe snel Additive Industries vanaf de oprichting tot het moment waar ze nu staan is gegroeid."

 
© Engineersonline.nl